Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Arkadaşlar peki Turkcell'deki hotspot paketleri gibi paketlerin benzerleri normal internet paketi olarak(sosyal medya için değil) Türk Telekom, Vodafone gibi diğer operatörlerde de var mı? Faturalı ve faturasız için.

Arkadaşlar peki Turkcell'deki hotspot paketleri gibi paketlerin benzerleri normal internet paketi olarak(sosyal medya için değil) Türk Telekom, Vodafone gibi diğer operatörlerde de var mı? Faturalı ve faturasız için.

Hocam o paketleri biliyorum da başka tür paket arayışındayım. Normal hattımda kullanabileceğim türden paketler.

Arkadaşlar peki Türk Telekom faturasızdaki aylık izle, aylık sosyal medya, aylık YT paketlerini rootsuz telefonda byedpi ile normal internet gibi kullanmak mümkün mü?

Son düzenleme:
Hocam o paketleri biliyorum da başka tür paket arayışındayım. Normal hattımda kullanabileceğim türden paketler.

Arkadaşlar peki Türk Telekom faturasızdaki aylık izle, aylık sosyal medya, aylık YT paketlerini rootsuz telefonda byedpi ile normal internet gibi kullanmak mümkün mü?

O paketlerin izin verdiği sitelerin SNI adresini bulup birkaç ayar yapman lazım. Yani evet mümkün.

Hocam siz kullanıma izin verilen uygulamaların adlarını yazın ben size basit yolunu yapacağım.

Paketler ve içeriklerini attim hocam.

😡Konuda hala sapla saman karışıyor.v2ray ile TTL konuları farklı.😡

kotalı
**** TTL'in amacı paketinizdeki hotspot kotasını kendi cep telefonunuzda kullanmak. TTL'in nasıl yapıldığı konunun ilk mesajında ayrıntılı yazıyor.

sınırsız
**v2rayin amacı paketinizdeki sınırsız sosyal(wp, YT, face) paketini sınırsız internet olarak kullanmak. Telinize v2ray uygulaması(htt Custom, npvtunnel, v2rayng) yükleyeyeceksiniz ve uygulamanın bağlanacağı v2ray sunucusu doyası(.hc,.npvt) olacak.
Ayrıca hotspot yapmak istiyorsanız telefonunuz rootlanacak(rootsuz v2ray paylaşılmaz kotadan yer) ve vpntohotspot modülü yüklenecek.

Eğer simkart girişli ve v2ray yüklenebilen bir modeminiz varsa bununla da paylaşabilirsiniz. Ama bu iş o kadar kolay değil. Buyurun 2 kaynak link.

Hocam bende şu an Türk Telekom faturasız paketim var içinde wp sınırsız var. Ben bu wp sınırsızı nasıl normal internet gibi kullanabilirim?

Dosya Ekleri

• 1000029555.jpg
    1000029555.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 45
  • 1000029554.jpg
    1000029554.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000029556.jpg
    1000029556.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

Technopat Haberler