Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Aslında yine aynı şekilde bilgisayarın kayıt defterinde ya da telefonda ttl değerini +1 olarak değiştirirsek mesela atıyorum sınırsız YouTube, Instagram vb. paketlerde aynı biçimde bilgisayarda sınırsız kullanabiliyoruz. Bu yolla Vodafone'un sınırsız tarifesindeki 15 GB hotspot sınırını da delmiş oluyoruz.

Hocam nasıl yani ttl değerini +1 yaparsam sınırsız şekilde YouTube Instagram'ı kullanabilecek miyim?

Hocam nasıl yani ttl değerini +1 yaparsam sınırsız şekilde YouTube Instagram'ı kullanabilecek miyim?
Benim bildiğim bu şekilde. Kendim birebir denemedim. Telefon hotspot yaparken daima TTL değerini 127 ya da 63 olarak paylaşır. Bilgisayarda bunu 129 ya da 65 yaparsak telefonda bu 128 ve 64 TTL değerine denk gelir. Bu da telefondaki sınırsız YouTube, Instagram vb. uygulamaları sınırsız kullanmamızı sağlar.

Benim bildiğim bu şekilde. Kendim birebir denemedim. Telefon hotspot yaparken daima TTL değerini 127 ya da 63 olarak paylaşır. Bilgisayarda bunu 129 ya da 65 yaparsak telefonda bu 128 ve 64 TTL değerine denk gelir. Bu da telefondaki sınırsız YouTube, Instagram vb. uygulamaları sınırsız kullanmamızı sağlar.
Denedin mi? Sınırsız yt gibi şeyler domain bazlı çalışıyor diye biliyorum.

Galiba arkadaş, haftalık sınırsız pass gibi paketlerden bahsediyor. Ama anlamadım, bence gerekte yoktur. Çünkü Instagram'ın yiyeceği internet belli. YouTube çok kaliteli izlemezsen birşey olacağını sanmıyorum.

Domain bazlı çalışsaydı hotspot ile paylaşırken de düz kotadan yemezdi. Adamlar bu şekil ayırt ediyor hotspot ile paylaşıp paylaşmadığını.
Hotspot farklı bir olay. Tekrar soruyorum, denedin mi? Ben bu tür internetleri Http İnjektor kullanarak bypass ediyorum. Tekrar dediğin internet gelirse dediğin yöntemi denerim.

Hotspot farklı bir olay. Tekrar soruyorum, denedin mi? Ben bu tür internetleri Http İnjektor kullanarak bypass ediyorum. Tekrar dediğin internet gelirse dediğin yöntemi denerim.
Deneyeceğim. Anlatanlar işe yaradığını söylemişti. Eğer ki doğruysa bu direkt KYK'da kullanırım bunu.

Cok tesekkurler bilgiler icin.

Bugun ben de baska bir yontemin farkina vardim, eger elinde Androidi olmayan varsa bu yontemi deneyebilir.

Technopat'da icelenen TP-Link TL-MR100 4G Router sahibiyim. Ikinci el olarak 26$ aldigim oldukca ucuz bir cihazdi. TP-Link TL-MR100 4G Router İncelemesi

Turkcell Hazirkartima hem mobil data (28gb) hem de hotspot paketi (50gb) yukledim, router uzerinden tum eve paylastirabiliyorum interneti. Bir gunluk yaptigim denemelerden sonra butun data kullanimimin hotspot paketinden dustugunu gordum.

Bu tur 3G/4G routerlarda TTL ayari oluyor mu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı