Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

@SUBMITTER Reis, root atmak güvenli mi? TC bilgileri felan çalınması filan olmaz değil mi? Bazı e devlet gibi uygulamalar kullanıyorum da. Ve bu hotspotu nasıl kapatabiliriz daha sonra? Kendi paketimize gecmek için ve arkada hep açık mı kalacak o uygulama. Birde sıkıntı çıkarmaz değil mi ay sonu filan?
TTL değerini 64'e aldığınızda normal paketten internet yemeye başlar.
Ve root atmak bilmediğiniz uygulamalara root erişimi vermedikçe güvenlidir. Cihazın garantisi geçersiz olur.
Uygulama arka planda hep açık kalmayacak. İşiniz düştüğünde uygulamaya girip halledersiniz.
Benim cihazda TWRP yüklü, cihazim root lu mu şimdi? Bunu yapabilir miyim?
Evet. Konuda paylaştığım uygulamayı indirip yapabilirsiniz.
 
Bende vodafone sınırsız var. Diğer bir arkadaşın yazdığı gibi PDAnet+ kullanıyorum. Sizin bu TTL yolunu uygularsak hızda bir yükselme olur mu?
 
Bende vodafone sınırsız var. Diğer bir arkadaşın yazdığı gibi PDAnet+ kullanıyorum. Sizin bu TTL yolunu uygularsak hızda bir yükselme olur mu?
Hotspot için hız limitlemesi var ise bilgisayarın TTL değerini 64 yaparsanız telefondaki hız ile aynı hızda çalışır.
 
Bende bir yöntem buldum yasalmı bilmiyorum (bence yasal) Vodafone kullanıyorum ve kontürlü mobil veriyi açıp secure VPN'ye bağlanıyorum birkaç denemeden sonra (bazen tekte bazen uzun sürüyor) bağlanıyor ve sınırsız internet peki neden yasal olduğunu düşünüyorum bence yasal çünkü VPN sunucusuna bağlanmama izin veriyor Vodafone bu yüzden bence yasal ve Turkcell de olmuyor denedim :D
 
hocam telefondaki vpn'li interneti pc'ye kablo ya da paylaşım ile vpn'li şekilde paylaşabilir miyiz?@SUBMITTER
Evet. Every proxy adlı programı telefona kurup PC'ye hotspot ile bağlanın. Every proxy'i açıp ekranda gözüken 192'li ip adresini pc'de proxy sunucusu olarak gösterip kullanabilirsiniz.
 
Evet. Every proxy adlı programı telefona kurup PC'ye hotspot ile bağlanın. Every Proxy'i açıp ekranda gözüken 192'li IP adresini PC'de proxy sunucusu olarak gösterip kullanabilirsiniz.

Hocam oluyor ama WARP ile oluyor VPN değiştirince cevap vermiyor.

1691913658818.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı