Açılan socks proxy kullanarak herhangi bir programı çalıştırın.
Darktunnel adlı uygulamayı indir ve bu configi import et.Hocam unsupported socks5 67' hatası alıyorum, yabancı forumlardan baktığımda Windows'un socks5 desteklememesiyle alakaylımış, şu an virtualboxa Linux indirip deneyeceğim.
Yapamıyorum ne lanet birşey bu.
darktunnel://eyJ0eXBlIjoiVkxFU1MiLCJuYW1lIjoiZTRvZnZ1d2ciLCJ2bGVzc1R1bm5lbENvbmZpZyI6eyJ2MnJheUNvbmZpZyI6eyJob3N0IjoidHIxLnB1YmxpY3ZtLmNvbSIsInBvcnQiOjEwOTA1LCJ1dWlkIjoiOGFiM2YzNzgtNjk0ZC00NTFiLTlmOTAtZmViNDE1N2Y0MDc1IiwidHJhbnNwb3J0TmV0d29yayI6IlRjcCIsInNlcnZlck5hbWVJbmRpY2F0aW9uIjoiZ29vZ2xlLmNvbSJ9fX0=
Darktunnel adlı uygulamayı indir ve bu Config'i import et.
darktunnel://eyJ0eXBlIjoiVkxFU1MiLCJuYW1lIjoiZTRvZnZ1d2ciLCJ2bGVzc1R1bm5lbENvbmZpZyI6eyJ2MnJheUNvbmZpZyI6eyJob3N0IjoidHIxLnB1YmxpY3ZtLmNvbSIsInBvcnQiOjEwOTA1LCJ1dWlkIjoiOGFiM2YzNzgtNjk0ZC00NTFiLTlmOTAtZmViNDE1N2Y0MDc1IiwidHJhbnNwb3J0TmV0d29yayI6IlRjcCIsInNlcnZlck5hbWVJbmRpY2F0aW9uIjoiZ29vZ2xlLmNvbSJ9fX0=
Bakınız hocam oldu galiba. Bazı yerleri sansürledim önemli bir şey vardır diye.
O sizin sağlayıcınıza ve paketinize göre değişir. Ben size sadece sni spoofing yapabileceğiniz vpn sunucusu attımBakınız hocam oldu galiba. Bazı yerleri sansürledim önemli bir şey vardır diye.
Şimdi sınırsız olarak kullanabilirim değil mi, mobil veriyi?
Haa şimdi kaptım olayı teşekkürler hocamO sizin sağlayıcınıza ve paketinize göre değişir. Ben size sadece sni spoofing yapabileceğiniz vpn sunucusu attım.
{
"type": "VLESS",
"name": "e4ofvuwg",
"vlessTunnelConfig": {
"v2rayConfig": {
"host": "tr1.publicvm.com",
"port": 10905,
"uuid": "8ab3f378-694d-451b-9f90-feb4157f4075",
"transportNetwork": "Tcp",
"serverNameIndication": "google.com"
}
}
}
Arkadaşlar sizin yapmaya çalıştığınız şey operatöre başka bir siteye giriyormuş gibi gözükmek mi? Atıyorum operatör sizi youtube.com'da zannediyor ama siz istediğiniz yere giriyorsunuz.
Teorik olarak nasıl olacak bu? İlla bir veri alışverişi olacak, operatöre nasıl yutturulacak veri kullanıp kullanmadı göstermek? Turkcell mesela pakette internet yokken turkcell.com.tr'ye turkiye.gov.tr'ye bip.com'a girmeye izin veriyor ben yediremedim. Sadece youtube.com'u yedirebildim normal internete girip YouTube paketinden harcattım.Onu da yapıyoruz lakin benim bahsettiğim VDS üzerindeki interneti aktarıp mobil veri ile kullanmak, mobil veriden harcamayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.