Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam sonunda yapabildim.
Bir sorum olacak şimdi biz serverdeki Config'e YouTube yaptı SNI'yi Client'de öyle ve başarılı bağlandık.
Peki mesela YouTube'yi Google yapmak istersek hem clinet hem de Congif'i mi düzelteceğiz?

Şu an okuldayım müsait bir vakitte anlatayım.

Şimdi hatırladım. https://btt.community/t/v2ray-ile-meb-okul-interneti-sansurunu-asma/3920 böyle bir rehber yapmıştım. Buradaki www.google.com kısmını silip m.youtube.com gibi istediğiniz şeyle değiştirin. Geri kalan her şey aynı.

Hocam konuyla alakasız v2ray sunucuda YouTube'da paketten yemezken Facebook Instagram vs tarifede sınırsız olmasına rağmen onlara yaptığım ayarda her türlü yiyor neden olabilir SNI adresleri doğru girili her türlü portu da denedim ama çözemiyorum kafayı yiyeceğim. @387354

3 Büyük Operatörün (!) bu soygununa karşı gayet güzel bir rehber.

Dosya Ekleri

• 1734911198148.png
    1734911198148.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 22
QUOTE[="PyhX, post: 26924584, member: 251654"]
Hocam konuyla alakasız v2ray sunucuda YouTube'da paketten yemezken Facebook Instagram vs tarifede sınırsız olmasına rağmen onlara yaptığım ayarda her türlü yiyor neden olabilir SNI adresleri doğru girili her türlü portu da denedim ama çözemiyorum kafayı yiyeceğim. @387354
[/QUOTE]

Sosyal medya uygulamalarının sınırsız olduğu bir paketim var hat Türk Telekom.

Bir de VDS sunucum var üzerinde v2ray kurulu.

Config ayarları YouTube face Instagram kapsayacak şekilde yapılı port vs çakışmıyor. Client'ler de her uyg için ayrılmış durumda. YouTube Client'i ile bağlandığımda her şey mükemmel. Instagram Facebook Client'i ile bağlandığımda paketi sömürüyor. SNI'ler m.facebook.com ve i.instagram.com. Portlar konusunda da çakışmıyor. YouTube clientiyle tek bir farkı dahi yok. Log kayıtlarında hata almıyorum. YouTube'da sıkıntı çıkarmayan şey diğerlerinde neden böyle oluyor fikrinizi alabilir miyim? @387354

Technopat Haberler

Geri
Yukarı