Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam konuyla alakasız v2ray sunucuda YouTube'da paketten yemezken Facebook Instagram vs tarifede sınırsız olmasına rağmen onlara yaptığım ayarda her türlü yiyor neden olabilir SNI adresleri doğru girili her türlü portu da denedim ama çözemiyorum kafayı yiyeceğim. @387354
youtube harici uygulamalarda sni çalışmaz turkcellde.

QUOTE[="PyhX, post: 26924584, member: 251654"]
Sosyal medya uygulamalarının sınırsız olduğu bir paketim var hat Türk Telekom.

Bir de VDS sunucum var üzerinde v2ray kurulu.

Config ayarları YouTube face Instagram kapsayacak şekilde yapılı port vs çakışmıyor. Client'ler de her uyg için ayrılmış durumda. YouTube Client'i ile bağlandığımda her şey mükemmel. Instagram Facebook Client'i ile bağlandığımda paketi sömürüyor. SNI'ler m.facebook.com ve i.instagram.com. Portlar konusunda da çakışmıyor. YouTube clientiyle tek bir farkı dahi yok. Log kayıtlarında hata almıyorum. YouTube'da sıkıntı çıkarmayan şey diğerlerinde neden böyle oluyor fikrinizi alabilir miyim? @387354
[/QUOTE]
Sunucu ve clientte ne tür bir yapılandırma yaptığınızı bilmiyorum. O sebeple şuan yardım edemeyeceğim.

QUOTE[="PyhX, post: 26924584, member: 251654"]
Sosyal medya uygulamalarının sınırsız olduğu bir paketim var hat Türk Telekom.

Bir de VDS sunucum var üzerinde v2ray kurulu.

Config ayarları YouTube face Instagram kapsayacak şekilde yapılı port vs çakışmıyor. Client'ler de her uyg için ayrılmış durumda. YouTube Client'i ile bağlandığımda her şey mükemmel. Instagram Facebook Client'i ile bağlandığımda paketi sömürüyor. SNI'ler m.facebook.com ve i.instagram.com. Portlar konusunda da çakışmıyor. YouTube clientiyle tek bir farkı dahi yok. Log kayıtlarında hata almıyorum. YouTube'da sıkıntı çıkarmayan şey diğerlerinde neden böyle oluyor fikrinizi alabilir miyim? @387354
Sunucu ve clientte ne tür bir yapılandırma yaptığınızı bilmiyorum. O sebeple şuan yardım edemeyeceğim.
[/QUOTE]
Peki Pubg Mobile için sni id biliyor musunuz? Hiçbir şekilde bulamıyorum. @387354

Sagernet kullanabilirsiniz: https://github.com/SagerNet/SagerNet/releases/download/0.8.1-rc03/SN-0.8.1-rc03-arm64-v8a.apk
Youtube paketini normal olarak kullanmak için ise kendi vps'm de bi v2ray server açtım. 7/24 çalışma garantisi veremem.
Şu json dosyasını içe aktararak kullanabilirsiniz. (kopyalayıp bir json uzantılı dosyaya kaydedin.)

Kod:
{
  "log": {
    "loglevel": "info"
  },
  "inbounds": [
    {
      "port": 1080,
      "listen": "127.0.0.1",
      "protocol": "socks",
      "settings": {
        "auth": "noauth",
        "udp": true
      }
    }
  ],
  "outbounds": [
    {
      "protocol": "vmess",
      "settings": {
        "vnext": [
          {
            "address": "141.11.109.67",
            "port": 80,
            "users": [
              {
                "id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12",
                "security": "auto"
              }
            ]
          }
        ]
      },
      "streamSettings": {
        "network": "ws",
        "wsSettings": {
          "headers": {
            "Host": "m.youtube.com"
          },
          "path": "/vmess-ws"
        }
      }
    }
  ]
}

Bu kullanılarak internet üzerinde yasa dışı yapılacak herhangi bir eylemin sorumluğu bana ait değildir. Herkes kendi sorumluluğunda kullansın. Yasal sorunla karşılaşmamak adına log tutabilirim. Sonuç itibariyle public olarak paylaşıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Türk Telekom mobilde denedim çalışıyor. Turkcell de ne olur bilemem.
Bunun whatsappı yok mu, sni:api.whatsapp.net

Hocam merhaba. Uzun süredir konuşulan bir konu olduğu için baştan sona okudum ama sorunuma çözüm bulamadım. Iphone kullanıyorum ve sosyal medya sınırsız internetimi windowsta ttl değerini 65 yaparak kullanabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Youtube sınırsız internetimi direkt sınırsız internet olarak kullanma yolu var mı ios için? Windows üzerinden bunun için program varsa vs. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekleme: iosta npv tunnel varmış. Oradan vpn ile dosya atarak youtube pass gibi paketleri düz internet olarak kullanabiliyormuşuz ama

Son düzenleme:
Hocam merhaba. Uzun süredir konuşulan bir konu olduğu için baştan sona okudum ama sorunuma çözüm bulamadım. Iphone kullanıyorum ve sosyal medya sınırsız internetimi windowsta ttl değerini 65 yaparak kullanabiliyorum sorunsuz bir şekilde. Youtube sınırsız internetimi direkt sınırsız internet olarak kullanma yolu var mı ios için? Windows üzerinden bunun için program varsa vs. yardımcı olursanız sevinirim.

Ekleme: iosta npv tunnel varmış. Oradan vpn ile dosya atarak youtube pass gibi paketleri düz internet olarak kullanabiliyormuşuz ama
Temel mantık sni değiştirmek. Telegramda bazı kanallar dosya veriyor bedavaya ama pek tavsiye etmem. Hem yavaş hem de sunucu adamların üstüne. 80 liraya vps alıp v2ray sunucusu kurup dediğiniz şeyi yapabilirsiniz.

Daha detaylı anlatabilir misiniz? VPSi aldığımda v2ray sunucu kuracağım ve youtube pass imi nasıl sni olarak işleyeceğim. Buna dair bir rehber ya da yt videosu var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı