Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Hocam sanırım bu yöntem fixlenmiş. Denedim aynı ayarlarla olmadı. DNS 1.1.1.1 olmuş onu ayarlanmadı moduna getirdim command lines diye bir ayar vardı onu açtım yine denedim 1 dakikada 52 TL hattan gitti. Bu yönteme güvenerek bir de hotspot 50 GB almıştım.
--def-ttl 63 yazdınız mı?

Nereye yazmam gerek onu?
Şu mesajıma bakın.

Hocam dediğiniz yere dediğiniz komutu yazdım düzeldi anladığım kadarıyla. Umarım 53 lira kilitlemezler yeniden. Bir de sadaka verir gibi gün sonuna kadar 100 MB verdiler.

Hocam dediğiniz yere dediğiniz komutu yazdım düzeldi anladığım kadarıyla. Umarım 53 lira kilitlemezler yeniden. Bir de sadaka verir gibi gün sonuna kadar 100 MB verdiler.

Biraz kullanım yapıp uçak moduna girip çıkıp 2200'a kalan diye SMS atın hotspot paketinden eksilme olmuş mu bakın.

Biraz kullanım yapıp uçak moduna girip çıkıp 2200'a kalan diye SMS atın hotspot paketinden eksilme olmuş mu bakın.

Hocam mobil veri kullandiktan sonra kapatınca altta mesaj kutusu çıkıyor oradan bakıyorum. En son 1 MB bile kullanmamıştım 40 küsur lira kilitlemiş neyse ki önceden hatta TL yüklemiştim lazım olur diye.

Hocam mobil veri kullandiktan sonra kapatınca altta mesaj kutusu çıkıyor oradan bakıyorum. En son 1 MB bile kullanmamıştım 40 küsur lira kilitlemiş neyse ki önceden hatta TL yüklemiştim lazım olur diye.
Sonuç olarak işiniz çözüldü mü o kısmı anlamadım.

Türkiyeden vds alınmaz. Hepsi aynı. Daha dün yanlış anlşılma sonucu keyubu vds mi kapattılar itiraz ettim 1 gün bekletip öyle açtılar. Gelen mailleri falan bakamadım. Artık yurt dışı kul.lanıyorum. Cloudzy kullanıyorum şuan. Hiç bir sorun yok.
Önemli olan telden alınan hız ile v2ray bağlanınca alınan hızın aynı olması.Sadece v2ray ve wireguard kurulacak.

Çözüldü hocam sağ olun yardımlarınız için. Bu uygulamanın yeni bie sürümü falan yayınlandı mı GitHub'da yani güncellemek gerekir mi uygulamayı?
Arada kontrol edersiniz ama işinizi gördüğü sürece bence gerek yok güncellemeye, çok da önemli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı