Ucuz Razer marka mouse matı önerisi

489526

Hectopat
Razer fare aldım da masada kullanılması pek tavsiye edilmemiş sensör sağlığı (?) vb. için sadece kendi markasının mouse pad'i önerilmiş genelde. Ama markanın mouse pad'leri çok pahalı. Fareyi bilekten kullanıyorum, en ucuz hangisini önerirsiniz, minimum bütçem ne olmalı? Bilekten kullandığım için halı gibi olanlar benim için ekonomik olmayabilir. Yani aslında büyük olması şart değil en ucuzu arıyorum; ne tavsiye edersiniz?
(Marka şart mı veya mouse pad gerekli mi, ya da değer mi?)

Son düzenleme:
Razer fare aldım da masada kullanılması pek tavsiye edilmemiş sensör sağlığı (?) vb. için sadece kendi markasının mouse Pad'i önerilmiş genelde. Ama markanın mouse Pad'leri çok pahalı. Fareyi bilekten kullanıyorum, en ucuz hangisini önerirsiniz, minimum bütçem ne olmalı? Bilekten kullandığım için halı gibi olanlar benim için ekonomik olmayabilir. Yani aslında büyük olması şart değil en ucuzu arıyorum; ne tavsiye edersiniz?
(Marka şart mı veya mouse pad gerekli mi, ya da değer mi?)

Aynı markaya gerek yok. Alttaki kaydıran kısımların ömrünü uzatmaya ve özellikle kullanırken sürtünmeyi azaltıp daha rahat kullanmanızı sağlıyor mousepadler. Bütçenizi söylerseniz iyi bir öneri yapabiliriz.

Ne kadar bütçe ayırmam gerektiğini bilmiyorum hocam başlıkta ve konuda belirttiğim gibi almışken bir daha almayım, en ucuz Razer mouse matı modeli hangisidir? 20 liraya falan da gördüm bazı siteler de ama onlar sahte Razer'di herhalde.

Razer olmasına gerek yok, uyumluluk sorunu yaşatacak bir durum yok çünkü. Birkaç özellik dışında. 20 liralık olanların ömrü 1-2 aylık oluyor genelde ve çakmalar. 100 lira civarına daha kaliteli bir mouse pad almanızı öneririm.

Bahar40 kodu ile 40 lira indirimle alabilirsiniz.

Bunlar oldukça iyidir.

İlla bütçe zorlamaya gerek yok düzgün kayan ve dokusu kaliteli herhangi bir mouse pad alsan daha iyi olur.
Razer mouse padlerin tek avantajı çok da işe yaramayan mouse pad ile Mouse'nin senkronizasyonu.
Bu özellik faydalı mı hocam sensör senkron ömrünü veya kullanım konforunu arttırıyor mu? Synapse yazılımında dediğiniz bu özellik gerçekten de varmış. Güzel bir teknoloji aslında plasebo etkisi değilse. Haklısınız bütçeyi zorlamaya gidiyor bu ama almışken de tek seferde almak daha ekonomik bence
Alabileceğin en uygun razer mousepad şu an bu
Gigantus modeli uzun ömürlü-dayanıklı mıdır? Fiyatı da az değilmiş 150 lira 😁 Diğer önerilenlerin yarısı boyutunda. (Gerçi boyut takıntım yok halı gibi masayı boydan boya geçen pad'ler ekonomik değil bence bilekten kullananlar için)

Bu özellik faydalı mı hocam sensör senkron ömrünü veya kullanım konforunu arttırıyor mu? Synapse yazılımında dediğiniz bu özellik gerçekten de varmış. Güzel bir teknoloji aslında plasebo etkisi değilse. Haklısınız bütçeyi zorlamaya gidiyor bu ama almışken de tek seferde almak daha ekonomik bence.

Gigantus modeli uzun ömürlü-dayanıklı mıdır? Fiyatı da az değilmiş 150 lira 😁

Razer dayanıklıdır sıkıntı olmaz yıkayarak 5-10 yıl falan kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı