Ucuz Razer marka mouse matı önerisi

RAZER SPHEX V3 SMALL MOUSEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu nasıldır? Gigantus'tan daha ucuz.

vatan bir aralar en pahalı yer değil miydi, bu fiyat iyi gibi?

Altı sert bir mousepaddir. Çok ince bir mousepaddir. Vatandaki fiyatı iyiymiş ama bence üstteki bu ürünü almanız daha iyi olacaktır. Gigantus large daha geniş bir mouse pad ve altı sert mousepadleri pek sevmem, masada oynuyorsunuz gibi oluyor. Gigantus large 0,4 mm, sphex ise 0,04 mm yani çok ince. Altı sert mousepadlerin ömrü daha uzun oluyor, ve fareyi durdurmak için gereken kuvvet daha düşük oluyor. Skatez ömrü için kumaş mousepadler daha iyidir. Ben şahsen kumaş mousepadler ile daha iyi bir deneyim elde ediyorum.

Altı sert bir mousepaddir. Çok ince bir mousepaddir. Vatandaki fiyatı iyiymiş ama bence üstteki bu ürünü almanız daha iyi olacaktır. Gigantus large daha geniş bir mouse pad ve altı sert mousepadleri pek sevmem, masada oynuyorsunuz gibi oluyor. Gigantus large 0,4 mm, sphex ise 0,04 mm yani çok ince. Altı sert mousepadlerin ömrü daha uzun oluyor, ve fareyi durdurmak için gereken kuvvet daha düşük oluyor. Skatez ömrü için kumaş mousepadler daha iyidir. Ben şahsen kumaş mousepadler ile daha iyi bir deneyim elde ediyorum.
İtopya'yı pek bilmiyorum güvenilir mi, ya da sitede indirime girer mi acelem yok birazcık takip etsem? Yoksa bu indirimli hali midir Gigantus'un? Bir ara da Deathadder V2 indirime girmişti sanırım bu sitede.

Hız/kontrol olarak ikiye ayrılıyormuş bunlar. Bu mousepad hız mıdır? Hız değilse hız olan hangisini önerirsiniz hocam?

İtopya'yı pek bilmiyorum güvenilir mi, ya da sitede indirime girer mi acelem yok birazcık takip etsem? Yoksa bu indirimli hali midir Gigantus'un? Bir ara da DeathAdder V2 indirime girmişti sanırım bu sitede.

İtopya güvenilirdir, 2 tane alışverişim oldu. Daha ucuza düşeceğini düşünmüyorum ki bu da uygun bir fiyat. Tabii kesin bir şey diyemem.

1650132396125.png

Sitedeki kategorilerdeki "hard" ve "soft"un farkı nedir, farenin çok hızlı kayması için hangi kategoriyi tercih etmeliyim?

Eki Görüntüle 1362284
Sitedeki kategorilerdeki "hard" ve "soft"un farkı nedir, farenin çok hızlı kayması için hangi kategoriyi tercih etmeliyim?

Burada anlattığımda aynı aslında. Soft dedikleri kumaş, mikro dokuma. Hard olanlar üst yüzeyi sert oluyor, hızlı ve durdurma gücü daha az oluyor ancak skatez ömrünü hızlı tüketiyor. Sert olanlar daha masa gibi oluyor. Sizin nasıl bir mouse pad istediğinizi tam olarak anlamadım. Speed olan kumaş mousepadler de hard mousepadler gibi hızlı kayar. Benim önerim Speed kumaş mousepadlerden yana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı