Ucuz Robux Sitelerine Güvenmeyin

Linoo

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hoş geldiniz öncelikle. Söylemeliyim ki başlık sadece bunu herkes görsün diye yaptım çünkü birçok insan sırf Robux yüzünden dolandırılıyor. Ben de dolandırılıyordum bugünden sonra daha az insan dolandırılsın diye bu konuyu açıyorum. Yanlışlarım olabilir.

Öncelikle şunu söyleyeyim ki kimse kimseye paralı olan bir şeyi size bedavaya veya daha ucuza vermez. Eğer veriyorsa Roblox ile anlaşmış şirketlerdir (Microsoft Store vs.) veya size verdiği şeyi illegal yollardan almışlardır. Bugün sizlere yok efendim en ucuz Robux'u biz veriyoruz, bize güvenin diyen sitelerden birkaçını sizlere göstermek istiyorum:

• Robuxsepetim. ML.
  • oyunmedyam.com

Bakın bir site veya bir kişi bir şeyi size ederinden daha ucuza vermez. Eğer veriyorsa anlaşmalı bir şirkettir veya dolandırıcıdır. Evet, bazı kişiler veriyor ama onlardan Robux alırsanız hesabınız ban yer çünkü onlar Robux'u illegal yöntemlerle alıyor, yani insanların çalıntı kredi kartlarıyla alıyorlar ve ayrıca bir site size bize güvenin, bizim SSL sertifikamız var diyorsa o siteden lütfen çıkın çünkü günümüzde SSL sertifikası almak çok çok çok basit bir şey. Site kurmak, hosting almak, domain almak hem bedava hem çok kolay (Ayrıca bedava site açma hakkında bilgi vermemi de istiyorsanız bunu yorumlarda belirtin.) ama güvenebileceğiniz Robux alma yeri arıyorsanız 2 tane yer vardır: Roblox ve Microsoft Store. Başka yerlerden almanızı önermem.

Ücretsiz robux alma siteleri var aslında. Nickinizi girip gruplarına üye oluyorsunuz. Şifre vesaire istemiyor. Görev yapıyorsunuz ve robux kazanıyorsunuz. Uğraşılsa güzel robux kazanılıyor hem de. Bir keresinde corona virüs anketi yapıp 160 civarı robux kazanmıştım. Tabi o zamanlar tek derdim robuxtu. Şu an bedava verseler umrumda olmaz.

Geçen YouTube'de gezinirken önüme "bedava Robux" reklamı çıktı (Roblox'la alakam bile yok :D).
İşte biraz izleyeyim dedim, dolandırıcı olduğunu biliyorum. Siteye giriyor oradan "10,000,0000 R"yi seçiyor ve "Enter" basıyor. Adam da arkada ciddi ciddi anlatıyor falan. Sonra Telefon Numarası girme yeri geliyor ve aşağıda küçücük yazıyla "Her ay 70 TL, 12 ay süreli abonelik" yazıyor. Yani bildiğin dolandırıcılık. Eleman da (telefonu kullanan) gözükmesin diye elini oraya falan koyuyor. Acayip sinir olmuştum. Hayır yani bir şeyde yapamıyor ki insan, "dolandırıcılık" desen adam tapu gibi kullanıcı sözleşmesi koymuş. Yani öyle, içime cız etti böylelerin olması. YouTube'den reklamları kaldırıldı şikayet üzerine ama sitesi sanırım hala açık.

Ücretsiz Robux alma siteleri var aslında. Nickinizi girip gruplarına üye oluyorsunuz. Şifre vesaire istemiyor. Görev yapıyorsunuz ve Robux kazanıyorsunuz. Uğraşılsa güzel Robux kazanılıyor hem de. Bir keresinde corona virüs anketi yapıp 160 civarı Robux kazanmıştım. Tabii o zamanlar tek derdim robuxtu. Şu an bedava verseler umurumda olmaz.

Acaba bana o siteleri verir misin? Deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı