Ucuz telefonlara zam mı gelecek?

Amazon'da GM ve Reeder falan var. Reeder hatta 2200 falan ve olumlu yorum almış bir sürü :) Ben konunun cahili olduğum için o yorumlara güvensem mi bilemiyorum.

GM ve Reeder kaliteli markalra değiller hocam, güzel ve olumlu yorumlar ise şu şekilde:

GM ve Reeder gibi markalar kalitesiz oldukları için genellikle alındıktan 1-2 yıl sonra kasmaya, donmaya başlarlar. Bu insanlarda telefonları yeni aldıkları için bir sorunla karşılaşmazlar ve de bu yüzdende telefon güzel iyi gibi yorumlar yaparlar.
 
@EsatKa Şimdi anladım hocam. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Benim yapacağım maksimum şey Youtube'dan video seyretmek. Yani hiç oyun falan oynamayacağım. 2 yıl götürse beni, iyidir. Sizce alayım mı peki?
 
@EsatKa Şimdi anladım hocam. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Benim yapacağım maksimum şey YouTube'dan video seyretmek. Yani hiç oyun falan oynamayacağım. 2 yıl götürse beni, iyidir. Sizce alayım mı peki?

Oyun oynamayacaksanız alınır. Tercihim ya Xiaomi'ya da General Mobile, normalde iki markayı da almam ama bu fiyat bandında en iyi telefonlar onlarda, Reeder markasına hiç bulaşmayın derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı