ctnky_emirhan
Hectopat
KDV dahil 200 liraya kadar aylık bütçem var, Ryzen 9 işlemcili VDS arıyorum. Minecraft sunucusu için gerekiyor. Bu fiyata nereden VDS alabilirim acaba?
KDV dahil 200 liraya kadar aylık bütçem var, Ryzen 9 işlemcili VDS arıyorum. Minecraft sunucusu için gerekiyor. Bu fiyata nereden VDS alabilirim acaba?
Ne kadar süreli kullanıdınız acaba? Çünkü fiyatları inanılmaz uygun. İnsan şüphe etmeden yapamıyor, kopma sorunları vs. yaşar mıyım acaba?vdskirala.com göz atabilirsin zamanında kullanmıştım.
Fiyatları gayet normal KDV dahil etmemişler siteye eklerken ondan ucuz gözükmüş sana.Ne kadar süreli kullanıdınız acaba? Çünkü fiyatları inanılmaz uygun. İnsan şüphe etmeden yapamıyor, kopma sorunları vs. yaşar mıyım acaba?
Hocam 10 kişi oynuyoruz ancak 4GB versiyonu yeterli olur mu?Minecraft için alanında iyi hostingleri tercih etmek lazım.
Batıhost, saganetwork veya keyubu'ya bakabilirsiniz.
Yani, yarın sunucunuzda bir sorun yaşadığınızda firmadan yanıt alamazsanız saatlerinizi, belki günlerinizi araştırarak geçirirsiniz. Dolayısıyla, bu işte uzman firmaları tercih etmek en doğrusu.
İyi sosyaller.
Hocam 10 kişi oynuyoruz ancak 4GB versiyonu yeterli olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.