Ben dahil forumun çoğu buradan almıştır.Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
Bir şey sormak istiyorum;Ben dahil forumun çoğu buradan almıştır.Yazılım Lisans Satın Al | Sağlam Lisans
Sağlam Lisans Türkiye'nin en güvenilir yazılım tedarikçisi. En ucuz fiyat garantisi ile lisans ve ürün anahtarları satın almanın en güvenilir adresi.www.saglamlisans.com
Bir şey sormak istiyorum;
![]()
Microsoft Windows 10 Pro Türkçe 32/64 Bit FQC-09127 İşletim Sistemi fiyatları
Microsoft Windows 10 Pro Türkçe 32/64 Bit FQC-09127 İşletim Sistemi fiyatları Toptan güvenlik kamerası harddisk güvenlik sistemleri toptan satışı fiyatları bayi fiyatıwww.guvenlikbayii.com
Bunlar anahtarlı satılmıyor mu? 12 ay boyunca 80 lira vermek mantıklı mı?![]()
Microsoft Wındows 10 Pro 32/64bit Tr Hav-00132 Kutu - Fiyatı, Yorumları
Microsoft Wındows 10 Pro 32/64bit Tr Hav-00132 Kutu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şahsen sıkıntı yaşarsam iade etme şansım var. Ben devamlı para ödemeyi sevmeyen birisiyim, ödemeyi unuturum da zaten.USB Bellek oluyor onların içinde.
Bana kalsa mantıklı değil. OEM key sıkıntı yaşama şansın var evet ama güvenilir yer olduktan sonra problem olmaz.
Şahsen sıkıntı yaşarsam iade etme şansım var. Ben devamlı para ödemeyi sevmeyen birisiyim, ödemeyi unuturum da zaten.
Benim Windows mavi ekran verip duruyor. Zamanında Windows'u kırmıştım, sağ alttaki korsan yazısı gitsin diye. Uzun süre kullanışta Winsows güncelleme almıyor, artık mavi ekran veriyor.
Danıştığım kişiler hep aylık ödemeli öneriyor, ben de 1 senelik ona verdiğim parayla lisanslı Windows arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.