Ucuz VPN önerisi

Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İfrit - Zebani
Arkadaşlar malum Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz ve çoğu zaman engellenen sitelere girmek için VPN gerekiyor. Fakat Türk yapımı VPN şimdiye kadar yazılmadı veya ben görmedim. Uzun lafın kısası ucuza alabileceğim bir VPN var mı? Yabancılar satarken dolar bazından hesapladıkları için Türkiye'ye en az 60-70 TL'den başlıyor, daha uygun bir fiyattan satılan VPN biliyor musunuz?

Windscribe öneririm. Eğer satın almadıysanız 10 GB veri hediye ediliyor her ay (bir sonraki aya devredilmez) Ve fiyatı YILLIK 49 dolar. (şimdiki kur ile 280.46 lira) Pro versiyona geçerseniz sınırsız veri, 60 ülkeden 110 şehirden sunucu (İçlerinde İstanbul/Türkiye de var) ve statik IP bile var.

Ben yanlış mı görüyorum? NordVPN 3 yıllığı 3.50 Dolar.. %70 indirime girmiş.
3 yıl boyunca aylık 3.5 dolar.

Düzenleme: 125 dolar ediyor ki üç yıllık bir program için gayet uygun bence. Türkiyede bile sunucuları var. İnternet hızına hiç etki etmediğinden bazen açık unuttuğum oluyor.

3 yıl boyunca aylık 3.5 dolar.

Düzenleme: 125 dolar ediyor ki üç yıllık bir program için gayet uygun bence. Türkiyede bile sunucuları var. İnternet hızına hiç etki etmediğinden bazen açık unuttuğum oluyor.
Deneyeceğim :)

Free VPN'ler varken neden ücretli almak istiyorsunuz ? Ayrıca gireceğiniz sitelere yine aynı şekilde tarayıcı üzerinden Free Proxy VPN sağlayan siteler aracılığıyla girebilirsiniz.
Bedava VPN servislerinde siz servisi kullanmıyorsunuz servis sizi kullanıyor. Tüm verileriniz satılıyor kimlere gittiğini bile bilemiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı