AWS 1 sene ücretsiz sunuyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kayıt olun ve EC2 kısmıda free tier sunuculardan açıp kullanın16 GB RAM değil depolama.
AWS ne kadar?
AWS 1 sene ücretsiz sunuyor rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kayıt olun ve EC2 kısmıda free tier sunuculardan açıp kullanın16 GB RAM değil depolama.
AWS ne kadar?
BH'e bakabilirsiniz. Zaten tüm TR firmaları minimum 25 GB depolama veriyor.
Çeşitli işletim sistemleri ve rahat kullanım istiyorsan burayı inceliyebilirsin. Firma türk olduğu için destek konusunda sorun yaşamazsın. Fakat AWS'yi kesinlikle denemeni tavsiye ederim ihtiyacınla tam uyuşuyor.Onda Debian yok.
şahsen AWS'de kullanıyorum herhangi bir sorun yaşadığında bir muhattap bulamazsın öncelikle onu belirtiyim. Fakat self servis bir kullanım için ideal sonuç olarak ücretsiz. çok bir şey beklememek lazım gayet güzel bir imkan.AWS açtım az önce kapattılar.
Adrese ilçeyi yazmıştım.
Tekrar açabilirim.
AWS mi iyidir bu mu?
Şahsen AWS'de kullanıyorum herhangi bir sorun yaşadığında bir muhatap bulamazsın öncelikle onu belirtiyim. Fakat self servis bir kullanım için ideal sonuç olarak ücretsiz. Çok bir şey beklememek lazım gayet güzel bir imkan.
Aynı kart üstünden açarsanız tekrar bloke olma ihtimali var. Şansınızı deneyin.
sunucu adına istediğinizi girebilirsiniz. karıştırmamak için bir isim vermiş olduğunuzu düşünün.Peki solusvpden alırsam nameserver ve sunucu adına ne girim?
Sunucu adına istediğinizi girebilirsiniz. Karıştırmamak için bir isim vermiş olduğunuzu düşünün.
Namaserver alanları ise bir alan adı kullanıcaksanız alan adı satın aldığınız yerin size vermiş olduğu bilgiler ile doldurmalısınız. Fakat alan adı kullanmayacaksanız NS1 ve NS2 olarak doldurup geçebilirsiniz. Sonradan alan adı satın alır ve kullanmak isterseniz zaten düzenleme yapabilirsiniz.
Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Canlı sohbet imkanı sunuyorlardı rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.Güvenilir mi peki?
Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Canlı sohbet imkanı sunuyorlardı rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.