Ucuz Windows 10 lisansları güvenilir mi?

Güvenilmez olduğunu sanmıyorum çünkü Microsoft onaylı Key'ler bunlar. Çakma Key olsa sistem kabul eder mi sizce Key'leri? Bunlar bir yerlerden ya da bir açıktan yararlanıp sızdırılmış zaten Microsoft kurumsal ile uğraşır senin gibi benim gibi standart kullanıcı ile uğraşmaz emin olun. Bende Gittigidiyor'dan 9₺'ye aldım aldığım kişi kapanma durumu yok kapanırsa mesaj at yenisini yollarım dedi hala kullanıyorum bakalım ne kadar gidecek. Bu arada tek seferde kabul etti Key'i yani bunlar Microsoft onaylı Key'ler. Adam senin benim aldığım Key'i'mi bulacak bloke edecek?

Merhabalar, bugün gezinirken 5.50 TL fiyatına satılan Windows 10 Pro lisans anahtarları gördüm. Üstelik Gittigidiyor üzerinden satılıyor. Ne kadar güvenilirdir bunlar?

Ben bedavaya indirdim laptop uma. CS:GO oynarken ekran dondu kapandı daha da açılmadı. Bilgisayar sız kaldım.

İşletim sistemiyle pek alakası olduğunu sanmıyorum. Sizin probleminiz donanımsal bir sıkıntıya benziyor.

Evet öyle zannediyorum ama Windows 10'u bedavaya indirdim virüs kaynaklı olabilir diye düşündüm

Hocam yanlış bilgilendirme yapmayın. OEM keyler güvenilirdir, blok olasılığı falan yoktur. İnsanların boşuna kafasını karıştırmayın.
@Dovahkiin Dragonborn OEM keyleri rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz. Hiçbir zaman blokmuş, cezaymış, bilmem ne saçmalıkları olmaz. Sadece tek bilgisayarda kullanabilirsiniz. İstediğiniz kadar format atın sorun olmaz.

Bilmeden konuşan ne çok insan var.

Son düzenleme:
Hocam attığım linklere bakabilirsiniz. Evet şuana kadar ceza yemiş, bloke edilmiş son kullanıcı yok fakat bu "yasal" olduğunu göstermez. Hem forumdan hem de güvenilir bir teknoloji haberinden kaynaklarımı sundum. Evet anahtarlar sorunsuz bir şekilde çalışıyor, alan da birçok kişi gördüm fakat bu "yasal" olduğunu göstermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…