Daha fazla
Ceza yemem çünkü doğru bilgi paylaşıyorum. Burada forum yöneticileri tarafından bu anahtarların yasal olduğunu söyleyen bir cevap çok net bir şekilde "yanlış bilgilendirme" şeklinde işaretlenmiş. Buyrun linki burada: Ucuz Windows Lisansları Yasal mı? - Technopat Sosyal@49823 bak ceza yersin, OEM keyler onaylı anahtarlardır yasa dışı değillerdir. Sadece kullanabileceğiniz cihaz sayısı sınırlandırılmış, uygun anahtarlardır. Anladın mı?
@49823 bak ceza yersin, OEM Key'ler onaylı anahtarlardır yasa dışı değillerdir. Sadece kullanabileceğiniz cihaz sayısı sınırlandırılmış, uygun anahtarlardır. Anladın mı?
Doğru olanı her zaman savunacağım bundan hiç şüpheniz olmasın. Yasal olmayan bir şeyin yasal olmadığını her yerde söylerim. Karşı çıkan olursa da kaynaklarım mevcut. Konun içine ettiğimi düşünen kişi sizsiniz. Doğru bilgi konun içine ediyorsa benim bundan sonra diyecek bir şeyim yok.Şunu kaile almayın arkadaşım ya geçen gün benim de açtığım konuya geldi böyle cevaplar yazdı durdu bildiğini sanıyor ama yanılıyor bırakın kendi haline kendisi yazsın kendisi okusun. Bende böyle Key konusu açmıştım içine etti resmen. Sonuçta Key'i aldım sorun çıkmadı anında etkinleşti sistem. Kendisi de zaten 1000₺ verip kutulu Windows 10 kullanıyor.
Doğru olanı her zaman savunacağım bundan hiç şüpheniz olmasın. Yasal olmayan bir şeyin yasal olmadığını her yerde söylerim. Karşı çıkan olursa da kaynaklarım mevcut. Konun içine ettiğimi düşünen kişi sizsiniz. Doğru bilgi konun içine ediyorsa benim bundan sonra diyecek bir şeyim yok.
Size bu anahtarları kullanmayın diyen yok. Kullanırsanız sorumluluk sizde. Bu anahtarlar çalışıyor birçok kişi denedi ve doğruladı fakat kullanırken ben "yasal" Windows kullanıyorum demeyin.
Aynen korsan kullanmadığım için kuduruyorum devam edin böyle. Ben de zamanında bu keyleri birçok kişiye tavsiye ettim fakat doğrusunu öğrendikten sonra eğer buradan alacaksa ne beklemesi gerektiğini de söylüyorum.Bu size son cevabım bir daha kaile alıp cevap vermiyeceğim. Siz 1000₺ verip aldığınız Key'i kullanmaya devam edin öyleyseBelki de bir Key'e 1000₺ verdiğiniz için böyle yapıyorsunuz millet 10₺'ye alıyor ben 1000₺ verdim diye böylesiniz
![]()
Aynen korsan kullanmadığım için kuduruyorum devam edin böyle. Ben de zamanında bu Key'leri birçok kişiye tavsiye ettim fakat doğrusunu öğrendikten sonra eğer buradan alacaksa ne beklemesi gerektiğini de söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.