Pek çok siteler görüyorum. 30-40TL'ye Retail Windows 11 Pro keyleri satıyorlar. Bunları kullandığımızda bilgisayarımızda güvenlik açığı veya herhangi bir olay oluşuyor mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir mi? Birde TC Kimlik ve Adres vs neden isteniyor?OEM key alabilrsiniz herhangi bir sorun teşkil etmiyor fakat yine de bildiğiniz siteden almakta fayda var.
Bu siteden alabilirsiniz.![]()
Windows 11 Pro Lisans Key - JetLisans
Ömür Boyu Tam Lisans ve tüm güncellemeleri alır. 32 ve 64 bit uyumludur. Lisans anahtarınız(key) 7/24 1 dakika içerisinde sistem tarafından mail adresinize gönderilmektedir. Ayrıca “Hesabım-> Siparişlerim” sekmesinden satın aldığınız lisansları anında görüntüleyebilirsiniz.jetlisans.com
Keylerden guvenlik acigi olmaz lakin gercekten girerken calistigina emin olun yoksa paraniz bosa gidebilir. KMspico olmasin daPek çok siteler görüyorum. 30-40TL'ye Retail Windows 11 Pro keyleri satıyorlar. Bunları kullandığımızda bilgisayarımızda güvenlik açığı veya herhangi bir olay oluşuyor mu?
Anladım teşekkürler.Hocam o keyler toplu key. O yüzden ucuz zaten herifler 1 tane alıp 1000 kişiye satıyor. Sorun çıkmaz genelinde.
Güvenilir evet. TC ve adres girme zorunluluğu yok diye biliyorum.Güvenilir mi? Birde TC Kimlik ve Adres vs neden isteniyor?
Linkini bıraktığınız yerden bizzat kendim aldım. Memnunum hiç bir sıkıntı olmadı. Güvenilir.Pek çok siteler görüyorum. 30-40TL'ye Retail Windows 11 Pro keyleri satıyorlar. Bunları kullandığımızda bilgisayarımızda güvenlik açığı veya herhangi bir olay oluşuyor mu?
TC Kimlik No'yu 11111111111 olarak girsek problem olur mu?Linkini bıraktığınız yerden bizzat kendim aldım. Memnunum hiç bir sıkıntı olmadı. Güvenilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.