Ucuz Windows 11 keylerini almak sorun olur mu?

Hocam o keyler toplu key. O yüzden ucuz zaten herifler 1 tane alıp 1000 kişiye satıyor. Sorun çıkmaz genelinde.
Onlar MAK key. Toplu değil. 1 anahtar 1000 bilgisayarı sadece 1 kez aktifleştirebiliyor. Jet lisans ve sağlam lisans siteleri ise eski Windows 7 ve 8 anahtarlarını 10 anahtarlarını dönüştürüyorlar. Retail ve OEM olabiliyor ve bu anahtarlar kalıcı oluyorlar. MAK anahtarlar kalıcı değildir.

TC Kimlik No'yu 11111111111 olarak girsek problem olur mu?
Ben olsam TC isteyen bir yerden almazdım. Yol yakınken geriye dönüp sağlam lisans veya jet lisanstan alın. Ayrıca gördünüz mü bilmiyorum ama 1 kullanım yazıyor. Yani format sonrası gidici o anahtar.

Onlar MAK key. Toplu değil. 1 anahtar 1000 bilgisayarı sadece 1 kez aktifleştirebiliyor. Jet lisans ve sağlam lisans siteleri ise eski Windows 7 ve 8 anahtarlarını 10 anahtarlarını dönüştürüyorlar. Retail ve OEM olabiliyor ve bu anahtarlar kalıcı oluyorlar. MAK anahtarlar kalıcı değildir.

Ben olsam TC isteyen bir yerden almazdım. Yol yakınken geriye dönüp sağlam lisans veya jet lisanstan alın. Ayrıca gördünüz mü bilmiyorum ama 1 kullanım yazıyor. Yani format sonrası gidici o anahtar.
jetlisansdan alsam formattan sonra tekrar kullanabiliyor muyum? Eğer öyleyse ve daha iyi diyorsanız 60tl verip oradan alayım. Freedos bir laptop aldım hangisi daha iyiyse onu alacağım.

jetlisansdan alsam formattan sonra tekrar kullanabiliyor muyum? Eğer öyleyse ve daha iyi diyorsanız 60tl verip oradan alayım. Freedos bir laptop aldım hangisi daha iyiyse onu alacağım.
Jet lisans kullanan arkadaşlarım var. Öneriyorlar. Ama orası retail satıyor. Retail için Microsoft hesabı zorunlu. Kayıt olması açısından. Bence Sağlam Lisans üzerinden Windows 10 OEM alın. 11 kurulumu 10 anahtarlarını da kabul ediyor. Anahtarı aldıktan sonra kurulumda girin. Oto olarak aktifleşir.

@491824 pardon hocam ben de buna benzer bir konudan geliyordum da geneli 1000 kez etkinleştirilebiliyor veya kms oluyor demişlerdi.

Ya öyle de oluyor. İşte onlar Volume ve Mak anahtarlar. Bilgisayarınız bilmediğiniz bir yere bağlanıyor. Verileriniz her yere gidiyor. Yapmayın.
Anladım hocam. Bilgi için teşekkür ediyorum.

Anladım hocam. Bilgi için teşekkür ediyorum.
Mesela şuan bir lisans alıp bilgisayarı etkinleştirmek istiyorsanız, veya Home'dan Pro'ya geçiş istiyorsanız sağlam lisans kullanabilirsiniz. Ben Windows 11 Pro alıp yükseltme yapmıştım. Ama Windows 10 anahtarları da etkinleştirme sağlıyormuş. Ben 110 TL bayıldım, ama değdi. 1.yılımı doldurdum o lisans ile. Hesabıma kayıt oldu. Retail almıştım. OEM alırsanız anakarta kayıt olur. Retail ise Microsoft hesabına gömülür. OEM taşınamaz, Retail Microsoft hesabından cihaz kaldırılıp o cihazdan Windows silinir ise farklı PCye taşınabilir.

Mesela şuan bir lisans alıp bilgisayarı etkinleştirmek istiyorsanız, veya Home'dan Pro'ya geçiş istiyorsanız sağlam lisans kullanabilirsiniz. Ben Windows 11 Pro alıp yükseltme yapmıştım. Ama Windows 10 anahtarları da etkinleştirme sağlıyormuş. Ben 110 TL bayıldım, ama değdi. 1.yılımı doldurdum o lisans ile. Hesabıma kayıt oldu. Retail almıştım. OEM alırsanız anakarta kayıt olur. Retail ise Microsoft hesabına gömülür. OEM taşınamaz, Retail Microsoft hesabından cihaz kaldırılıp o cihazdan Windows silinir ise farklı PCye taşınabilir.
Hocam ben zaten OEM key kullanıyorum da diğer keyler hakkında bilgim yoktu. Teşekkür ederim tekrardan.

Hocam o zaman Retail daha iyi değil mi? Microsoft hesabımıza kayıt oluyorsa format attıktan sonra Microsoft hesabımıza giriş yaptığımızda yine Windows 11 Pro işletim sistemi gelmez mi?

Ben Freedos bir bilgisayar aldım. Ona kurucam. Hangisi daha iyi olur?

Hocam o zaman Retail daha iyi değil mi? Microsoft hesabımıza kayıt oluyorsa format attıktan sonra Microsoft hesabımıza giriş yaptığımızda yine Windows 11 Pro işletim sistemi gelmez mi?

Ben Freedos bir bilgisayar aldım. Ona kurucam. Hangisi daha iyi olur?
Ya şimdi, Microsoft hesabına kayıt olsun istiyorsan Retail al. Ben belki hesap girmeyi sevmiyorsundur diye önermedim. OEM alırsan anakarta gömülür. Kurulumda lisans istemez. Retail hesaba gömülür, kurulumda lisans ister ama hesabını girdiğinde aktifleşir.
Şuradan alabilirsiniz: Windows 10 Pro Retail Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11'de etkinleşir bu lisans ile. Kurulumda girebilirsiniz. Ama sonradan hesap bağlamayı unutmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı