Ucuz Windows 11 lisansları neden ucuz?

Keyi etkinleştirdiğinizde birkaç komut yazarak anlayabiliyorsunuz şu videodan yardım alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Teşekkür ederim
 
Microsoft öyle istiyor da ondan. Gerçekten istese bu keyleri engelleyemeyeceğini en azından büyük oranda düşünen var mı? Zaten Windows kullanmamız onlar için başlı başına kârlı bir olay.
 
Keysepeti, jetlisans, saglamlisans bu 3 site zaten Türkiye'de en çok lisans satan siteler. Sorun yaratırlar mı bilmem ama aldığınız keyin Retail olmasına özen gösterin. Retail değilse değişim talep edin. İnsanlar bilgisiz olduğu için Retail yerine volume MAK key satıyorlar 3 ay ya da 1 yıl sonra lisans bitiyor. Dikkat edin.

Hocam bu anahtarı buldum ama pahalı gibi ne düşünüyorsunuz?

 
Bu ucuz lisans anahtarları, Windows 7, Windows 8 gibi cihazların Windows 10'a ücretsiz yükseltilmesi sırasında verilen lisanslar zamanından. Microsoft'taki bir açık sayesinde Windows 7 veya 8'li bir bilgisayardan bu şekilde bir sürü farklı ürün anahtarı elde edilebiliyordu. Maliyeti olmayan bir şeyi 1 TL'ye satsan yine kârdır.
 
Hocam bu anahtarı buldum ama pahalı gibi ne düşünüyorsunuz?


Bu kadar da pahalı olması gerekmiyor ortalama 30-70 arasında gidiyor keyler 50 TL olanlarda Retail diye biliyorum ama siteden siteye değişir tabii, bence bir tık ucuzunu alın sorun yaşarsanız değişim talep edersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı