Monitörün ne?Merhaba, arkadaşlar yakın zamanda GTX 1070 Ti alacağım. En ucuza nereden temin edebilirim?
Yurtdışı olabilir acelem yoktur.
Sırayla alıyorum şu anlık eski monitörüm ile kullanacağım. İleriki zamanda monitör alacağım.Monitörün ne?
Şimdi ki monitörünüzün özelliklerini yazar mısınız?Sırayla alıyorum şu anlık eski monitörüm ile kullanacağım. İleriki zamanda monitör alacağım.
Ali express'e güvenim yok. Yurt dışından kastım Amazon,Newegg vb.En ucuzu Aliexpress'de bulabilirsiniz herhalde. Tahmini Teslimat Zamanı bu 2850 TL ülkemizde ise 3100 TL civarı bişey yaklaşık 250 TL ucuza satın alıyorsun ama işin içinde risk var. Onun haricinde Akakçe diye bir site var yaklaşık 150-200 TL ucuza satıyor ama güvenilir mi bilmiyorum.
Hocam eğer 2k veya 4k almayacaksanız hiç bakmayın. Ben GTX 1070 aldım 1080p'de ekran kartı yorulmuyor bile. Keşke GTX 1060 alsaydım dediğim oluyor.Sırayla alıyorum şu anlık eski monitörüm ile kullanacağım. İleriki zamanda monitör alacağım.
Standart 720p philps monitör.Şimdi ki monitörünüzün özelliklerini yazar mısınız?
Haziran gibi 144 Hz monitör almak gibi bir planım var açıkçası o sebeple bu kartı oturttum aklıma.Hocam eğer 2k veya 4k almayacaksanız hiç bakmayın. Ben GTX 1070 aldım 1080p'de ekran kartı yorulmuyor bile. Keşke GTX 1060 alsaydım dediğim oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.