Ucuza OEM Key almak mantıklı mı?

EmirElÇapo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Y, eni bir hazır sistem aldım. Windows 10 deneme surumu var ama güvenlik ve özelleştirme bakımından kotu oldugu ıcın lısans almak ıstıyorum. Ucuza OEM key satan yerlerden alınır mı? Ve alınırsa hangi yerden alınır?
Not: Acaba OEM key aldıktan sonra başka birininmi hesabı geliyor yoksa kendi Microsoft hesabınıza mı?
Not2: Bütün Windows özelliklerini veriyor mu? (güvenlik vb.)

Merhaba Y, eni bir hazır sistem aldım. Windows 10 deneme surumu var ama güvenlik ve özelleştirme bakımından kotu oldugu ıcın lısans almak ıstıyorum. Ucuza OEM key satan yerlerden alınır mı? Ve alınırsa hangi yerden alınır?
Not: Acaba OEM key aldıktan sonra başka birininmi hesabı geliyor yoksa kendi Microsoft hesabınıza mı?
Key almak en iyi çözüm. Kurduğunuz hesabınızdaki E-posta’ya gelir. Windows’unuz orijinal olur.

Ben 2020 Mart ayında aldım şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Crackle vs uğraşmak yerine uygun fiyata OEM key almak en mantıklısı. Ben hem Windows hem ofisi o şekilde kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı şimdiye kadar.

Merhaba yeni bir hazır sistem aldım. Windows 10 deneme surumu var ama güvenlik ve özelleştirme bakımından kotu oldugu ıcın lısans almak ıstıyorum. Ucuza OEM key satan yerlerden alınır mı? Ve alınırsa hangi yerden alınır?
Not: Acaba OEM key aldıktan sonra başka birinin mi hesabı geliyor yoksa kendi Microsoft hesabınıza mı?

Bütün Windows özellikleri derken Windows etkinleştirmeden özelleştirmeyi kullanamama gibi şeyler ise onları kullanabilirsiniz etkinleştikten sonra.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı