Ucuza orijinal Windows 11 keyi nereden alınır?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB 3200Mhz 16CL Kingston Fury Beast
SSD veya HDD modeli
WD BLUE SATA SSD+Netac SATA SSD toplamda 800GB
Ekran kartı
GTX1650 4GB GDDR6(Micron)
Anakart
asus prime A320M-F
İşlemci
RYZEN 5 3500 (3500X değil)
Microsoft'un kendi sitesinde 3000TL gibi fiyatlara satılan bu keyleri ucuza temin etmenin bir yolu var mı? Saglamlisans gibi bazı sitelerde çok daha ucuza bulunuyor fakat keyler sağlam mı, orijinal mi bilmiyorum. Orijinal, sağlam ve ucuza key alabileceğim bir yer var mı?
KMS gibi uygulamalar önermeyin. Key üzerinden aktivasyon yapmak istiyorum.

Şunu alabilirsiniz.

Windows 10 yazdığına bakmayın. Windows 10 anahtarları Windows 11'de de çalışır.

Microsoft'un kendi sitesinde 3000TL gibi fiyatlara satılan bu keyleri ucuza temin etmenin bir yolu var mı? Saglamlisans gibi bazı sitelerde çok daha ucuza bulunuyor fakat keyler sağlam mı, orijinal mi bilmiyorum. Orijinal, sağlam ve ucuza key alabileceğim bir yer var mı?
Bakın hiçbir site size 20-30 TL'ye Retail yada OEM lisans vermez. Genelde MAK lisansları kilitliyorlar. Sağlam lisans gayet güvenilir. Oradan Windows 11 Pro Retail ve Office 2021 ProPlus almıştım. 9 aydır kullanıyorum. Anahtar sıfırlasam bile Microsoft hesabımı girince aktifleşiyor. Gayet güvenilir bir site. 114 TL'ye değer bence.

CMD ile aktif edebilirsiniz ve duyduğuma göre yasa dışı olan bir durum yok. Bir forumda rehberi dahi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bir de kimse size 3000 TL'lik olan orjinal keyi satın alıp 10 TL'ye vermez.

CMD ile aktif edebilirsiniz ve duyduğuma göre yasa dışı olan bir durum yok. Bir forumda rehberi dahi vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bir de kimse size 3000 TL'lik olan orjinal keyi satın alıp 10 TL'ye vermez.
Hocam işte 3000TL'lik keyi kimse 10TL'ye verilmeyeceği için bu konuyu açtım. Bu tür key satan yerler güvenilir mi, keyleri kullanılır mı diye.

Bakın hiçbir site size 20-30 TL'ye Retail yada OEM lisans vermez. Genelde MAK lisansları kilitliyorlar. Sağlam lisans gayet güvenilir. Oradan Windows 11 Pro Retail ve Office 2021 ProPlus almıştım. 9 aydır kullanıyorum. Anahtar sıfırlasam bile Microsoft hesabımı girince aktifleşiyor. Gayet güvenilir bir site. 114 TL'ye değer bence.
MAK lisans nedir?

Şunu alabilirsiniz.

Windows 10 yazdığına bakmayın. Windows 10 anahtarları Windows 11'de de çalışır.
Hocam kendiniz de kullanıyor musunuz, güvenilir mi?

Buradan almadım fakat Amazon'dan 5 TL'ye almıştım. 5 TL'lik key hâlâ sorunsuz çalışıyor. PttAVM'den alacağınız key de emin olun sorunsuz çalışacak. Yorumlarına göz atabilirsiniz almadan önce.

Bir de kimse size 3000 TL'lik olan orijinal keyi satın alıp 10 TL'ye vermez.

Hocam tüm sırrı bozdun.

Hocam işte 3000TL'lik keyi kimse 10TL'ye verilmeyeceği için bu konuyu açtım. Bu tür key satan yerler güvenilir mi, keyleri kullanılır mı diye.

MAK lisans nedir?

MAK lisans 1 bilgisayarda sadece 1 kez kullanılabilen ve formattan sonra giden anahtar türüdür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı