Ucuza Premium alınır mı?

Egemenbaba666

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, ucuza premium.com sitesinden Premium alsam sınırsız kullanabilir miyim? Fiyatlarına baktım. Mesela 8 liraya olan Premium'da skin değişir isim değişir e posta değişmez. 134 liralıkta skin e posta falan hepsi değişir yazıyor. Güvenli bir siteymiş. E posta değişmese bir şey olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, ucuza premium.com sitesinden Premium alsam sınırsız kullanabilir miyim? Fiyatlarına baktım. Mesela 8 liraya olan Premium'da skin değişir isim değişir e posta değişmez. 134 liralıkta skin e posta falan hepsi değişir yazıyor. Güvenli bir siteymiş. E posta değişmese bir şey olur mu?
Çalıntı hesaplardır. Güvencesi de yoktur.

Çalıntı hesap olduğu için sahibi uyanırsa gider. Bazen şansı yaver gidenler yıllarca kullanıyor ama bazı. Birşey olmasa da site kendisi de alabiliyor.

Alınır ama kısa süre kullandıktan sonra gider. Bana kalırsa o sitelere fazla güvenmemek gerekli. Sonuçta kredi kartını veriyorsun. En sağlıklı çözüm, orijinal sitesinden almak.

Ucuz etin yahnisinden ne beklerisin?

E-postası değiştirilebilir olandan alırsanız sıkıntı yaşamazsınız, fakat diğerinde hesaplar patlayabiliyor. 2 hesabım patladı o şekilde, fakat e-postası değiştirilebilir olanından alan arkadaşlarım bayağı uzun zamandır sıkıntısız kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı