Ucuza PS4 almak

selimtti

Decipat
Yer
Beyazsaray
Selam. Uygun fiyatlı bir PS4 almak istiyorum. Kırık olmayan, orijinal olmasını istiyorum. Nereden bulabilirim? Şehrimde 2. el ürün satan dükkanlarda ucuza bulabilir miyim? Eğer bulamazsam düzgün bir cihaz, PS3 ile fifa18/19 oynanır mı? 4K televizyon var bu yüzden uygun fiyatlı 4 istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Selam. Uygun fiyatlı bir PS4 almak istiyorum. Kırık olmayan, orijinal olmasını istiyorum. Nereden bulabilirim? Şehrimde 2. el ürün satan dükkanlarda ucuza bulabilir miyim? Eğer bulamazsam düzgün bir cihaz, PS3 ile fifa18/19 oynanır mı? 4K televizyon var bu yüzden uygun fiyatlı 4 istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dolaba bakın hocam.

Yanlış bilmiyorsam PS3'te en yeni PES13 var. Ama 2022 Patchini kurabilirsiniz.

PS4 üzerinde 4K görüntü alamazsınız.

Eğer PS4 bulabileceğim bir yer varsa boşuna PS3 almayayım diye söyledim. Yani sadece detay vermek istedim yoksa başka bir özelliği yok.
4K televizyon varken kullanayım diyorsanız PS 4 Pro bakabilirsiniz ama fiyatları pahalı tabii ki.

Eğer arada PES falan oynarım çok fazla takılmam diyorsanız PS 3 alıp kırın bence.

4K televizyon varken kullanayım diyorsanız PS 4 Pro bakabilirsiniz ama fiyatları pahalı tabii ki.

Eğer arada PES falan oynarım çok fazla takılmam diyorsanız PS 3 alıp kırın bence.
Teşekkür ederim fikriniz için. PES ve FİFA oynamak istiyorum sadece ama kırık ps3 almayı da düşündüm ancak ilk defa alacağım için PS serisini, zararı olur mu olmaz mı hiçbir şey bilmiyorum. Fiyat olarak çok uygun ama bu kadar uygun olması içimi huzursuz ediyor. Yani PS4 4000 civarı fiyatı varken PS3 ün 1000-1500 civarı olması garip geliyor.

Teşekkür ederim fikriniz için. PES ve FİFA oynamak istiyorum sadece ama kırık ps3 almayı da düşündüm ancak ilk defa alacağım için PS serisini, zararı olur mu olmaz mı hiçbir şey bilmiyorum. Fiyat olarak çok uygun ama bu kadar uygun olması içimi huzursuz ediyor. Yani PS4 4000 civarı fiyatı varken PS3 ün 1000-1500 civarı olması garip geliyor.
Ne gibi bir zarardan bahsediyorsunuz? Ayrıca bence PS 3'lerin fiyatı olması gerekenden yüksek fiyatta bile.

Teşekkür ederim fikriniz için. PES ve FIFA oynamak istiyorum sadece ama kırık PS3 almayı da düşündüm ancak ilk defa alacağım için PS serisini, zararı olur mu olmaz mı hiçbir şey bilmiyorum. Fiyat olarak çok uygun ama bu kadar uygun olması içimi huzursuz ediyor. Yani PS4 4000 civarı fiyatı varken PS3'ün 1000-1500 civarı olması garip geliyor.

Hocam PS4'te bulunan grafik işlemcisi PS3'te bulunan grafik işlemcisinden kat, kat çok daha iyi olduğu için pahalı olması çok normal. PS3 NVIDIA G70 (7800GTX) kullanıyorken PS4 ise AMD HD 7850 kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı