Ucuza satılan Dijital Oyun Servisi hesaplarından almayın

shellshocks

Picopat
Katılım
21 Aralık 2021
Mesajlar
350
Çözümler
4
Yer
Karlar Ülkesi Erzurum
Başlıktan da belli olduğu gibi konumuz çok ucuza satılan Steam, Origin, Ubisoft, Epic Games, Microsoft Store kısaca Dijital Oyun Servisleri bünyesinde bulunan hesaplar hakkında.

Her ne olursa olsun paylaşımlı hesap satın almayın ! Aldırtmayın ! Bu hesaplar ilerleyen satırlarda da belirttiğim gibi çalıntı olabilir. Başkalarının hesaplarında oynamak etik bir davranış değil, etik olmadığı gibi oyun zevkinizi engelleyip, bilgisayarınıza zarar verebilir.

Başlıksız-1.jpg


Herkesin aklına gelen ilk soru : "Bu hesaplar nasıl böyle ucuz olabiliyor ?", "İşin sırrı nedir ?"
Hemen cevap vereyim : Alacağınız bu hesaplar paylaşımlı hesaplardır. Yani hesaplar size özel değil, alacağınız hesaplarda birden fazla kişi olacaktır. Satıcılar da bu şekilde aşırı ucuz fiyatlara satabiliyorlar. Bir hesabı, birden fazla kişiye satma mantığı.

"Sen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun ?" diye soracak olursanız da geçmişte bu işte büyük bir mağazası olan (+1,500 satışım oldu) sonrasında mağazalarını satıp hayatına devam eden bir gencim :)

Gelelim hesapların güvenilirlik kısmına.

Hesapları satın aldıktan sonra kullanım talimatlarına uyup, çevrimdışı mod da oynarsanız neredeyse hiç problem yaşamadan oyununuzu oynayabilirsiniz. Fakat yine de dikkatli olmak lazım çünkü bu hesaplar çalıntı hesaplar olabiliyor ve ilerleyen zamanlar da şifre değişikliği gibi şeyler yaşanabiliyor. Bu durum ise genellikle Origin, Ubisoft ve Epic Games platformlarında yaşanıyor. Ek olarak hesaptan atma vs. gibi problemler de karşılaşabilirsiniz.

Steam platformlarından satın alınan oyunlarda Steam Remote Play özelliğini kapatmadığınız sürece hesaba giriş yaptığınız da bir başkası uzaktan PC 'nize bağlanıp, PC 'nize zarar verecek şeyler yapabilir. Eğer paylaşımlı bir Steam hesabı aldıysanız veya alacaksanız Steam Remote Play özelliğini kapatmayı unutmayın.

Screenshot_6.png


Steam Cloud 'uda kapatırsanız başkaları girip Kayıt dosyalarınızı silemez veya başkalarının kayıt dosyalarından oyuna başlamazsınız :)

Screenshot_7.png


Hesaplara giriş yaptıktan sonra satıcıların verdiği talimatlara daima uyun. Genellikle bu talimatlarda hesabı çevrimdışı modda kullanın ibaresini göreceksiniz. Kesinlikle çevrimdışı modda kullanın. Olurda talimatları uygulamadınız ve Steam Remote Play ile birisinin bilgisayarınıza bağlandığını farkettiniz, panik yapmayın ve bilgisayarınıza bağlı olan internet kablosunu / wi-fi adaptörünü çıkartın.

Microsoft Store hesaplarında ise Xbox Uygulaması aracılığı ile ana hesap olan Microsoft Store hesabından bağımsız bir şekilde satın aldığınız oyunları ilginç bir şekilde sizinmiş gibi online oynayabiliyorsunuz. Ben satış yaparken durum böyleydi. Halen daha böyle mi değil mi bilmiyorum.

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar.
 
Genellikle Origin, Ubisoft ve Epic Games platformlarında ki satılık hesaplar çalıntı oluyor arkadaşlar. Bilginiz olsun...
Yararlı konu, elinize sağlık. Ucuz etin yahnisi yenmez.
Aslında sorunsuz oynanabiliyor fakat dediğiniz gibi yahnisi yenmez :D

Screenshot_8.png


Ben şuan RDR2 'yi günlerdir eski steam hesap stoğumda ki bir hesaptan oynuyorum mesela. 0 sorun, 0 sıkıntı.

Yakında bu Red Dead Redemption 2 hesabını satmayı düşünüyorum. Çalıntı olmadığı gibi, sorunsuz bir oyun deneyimi yaşatabiliyor. Kendim kullanmasam kesinlikle satmazdım.
 
Son düzenleme:
Yazının başında bunun kötü bir şey olduğunu vurgulayıp sonlara doğru taktik vermeye başlıyorsunuz.🤣🤣🤣

200-300 liraya oyun alamayan ve korsan da kullanmak istemeyen insanların bu yolu tercih etmesi bana yanlış gelmiyor. Sonuçta bu hesapların çalıntı olduğunu bilemeyiz. Belki satıcı kendi hesabını bu şekilde kiralayarak kazanç sağlıyor.
 
Güvenilir bir satıcı biliyorum kendi satın aldığı hesapları satıyor çalıntı hesap sattığını düşünmüyorum çoğunun.
 
Yazının başında bunun kötü bir şey olduğunu vurgulayıp sonlara doğru taktik vermeye başlıyorsunuz.🤣🤣🤣

200-300 liraya oyun alamayan ve korsan da kullanmak istemeyen insanların bu yolu tercih etmesi bana yanlış gelmiyor. Sonuçta bu hesapların çalıntı olduğunu bilemeyiz. Belki satıcı kendi hesabını bu şekilde kiralayarak kazanç sağlıyor.
Steam hesabı almış olanların zarar görmemesi için Steam Remote Play 'i kapatmalarını söyledim hocam :) Olmuşla, olacağa çare yok nede olsa.
Güvenilir bir satıcı biliyorum kendi satın aldığı hesapları satıyor çalıntı hesap sattığını düşünmüyorum çoğunun.
Evet öyle yapanlar da var. Öyle yapanlardan satın almak en mantıklısı. Ne olduğu belli olmayan 3-5 satışı olan satıcılardan alınan hesaplar çalıntı oluyor genellikle.

Bakın Remote Play 'i kapatmadığım sürece OYNA butonunun olduğu yerde YAYINLA butonu çıkar. Şuan seçili olan kişi oyunu indirdiği için PC 'sine bağlanılmıyor fakat oyunu indirip oynadığı zamanlar da YAYINLA butonuna basarak PC 'sine bağlanabilirim veya sizin PC 'nize bağlanabilirler. Anlatmak istediğim konu bu sayın @IDaRKLoRD
Screenshot_9.png
 

Geri
Yukarı