Ucuza Windows 11 key alınır mı?

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
Alınır mı? Bir sorun olur mu? Kurmak için format falan atmak gerekir mi, oyunları yüklemekle bir daha uğraşamam. Almak mantıklı ise link verirseniz sevinirim.

Merhaba evet alınır ve formata gerek yok farklı Windows keyleri vardır yaygın olanlar OEM ve Retail keylerdir bende sadece bu ikisini öneririm(kendim OEM kullanıyorum)

Öncelikle OEM key en basit haliyle tek bilgisayarda kullanılmak üzere hazırlanmış lisanslardır.
Retail ise birden fazla bilgisayarda kullanılmak içindir.

OEM key öneririm şahsen fakat bu size bağlı bir durum OEM keyler direkt olarak anakarta gömülür silinemez

JetLisans – En Güvenilir Online Yazılım Marketi ben bu siteden aldım öneririm

Formata gerek yok.
Evet alınır. OEM veya Retail alın MAK key almayın.
Sorun olmaz.
Jetlisansa bakabilirsiniz.

Merhaba evet alınır ve formata gerek yok farklı Windows keyleri vardır yaygın olanlar OEM ve Retail keylerdir bende sadece bu ikisini öneririm(kendim OEM kullanıyorum)

Öncelikle OEM key en basit haliyle tek bilgisayarda kullanılmak üzere hazırlanmış lisanslardır.
Retail ise birden fazla bilgisayarda kullanılmak içindir.

OEM key öneririm şahsen fakat bu size bağlı bir durum OEM keyler direkt olarak anakarta gömülür silinemez

Bana direkt bunu al diyebileceğininz bir ürün var mı pek anlamam bu işlerden. Windows 11 Pro kullanıyorum bu arada.

Windows 11 Pro OEM Lisans Key – JetLisans direkt buradan alabilirsin bende bu link üzerinden aldım.

Retail alınmaz mı? 110 TL fark var arada.

Retail alınmaz mı? 110 TL fark var arada.

Alabilirsiniz hocam fakat Retail keyler anakarta gömülmez Retail keyler Microsoft hesabınıza bağlanır formattan sonra giderler gittikten sonra aynı maille giriş yaparsanız geri etkinleşir size uygunsa avantajlı olabilir farklı bilgisayardada aynı Retail keyi kullanabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı