Merhaba. Eskiden ucuza 3 yıllık Xbox Game Pass almak gibi yöntemler vardı ve kaldırıldı, şu an ucuza Xbox Game Pass alma yöntemi var mı, ya da yıllık Xbox Game Pass alma yöntemleri?
Merhaba. Eskiden ucuza 3 yıllık Xbox Game Pass almak gibi yöntemler vardı ve kaldırıldı, şu an ucuza Xbox Game Pass alma yöntemi var mı, ya da yıllık Xbox Game Pass alma yöntemleri?
20159 numaralı ilandır. Online olarak oynayabileceğiniz bir Xbox GamePass PC hesabına erişim sağlarsınız. İndirimli fiyatla ucuza 20159 numaralı (ONLİNE)Xbox GamePass PC Hesabı + Garanti ürününü satın...
#10284 numaralı ilandır. Ucuza Gamepass satın alabilirsiniz ve bu ürünle birlikte kendi hesabınızda oyunlarınızı ucuza oynayabilirsiniz.. İndirimli fiyatla ucuza Xbox Gamepass for PC Hesabı + Garanti...
www.itemhesap.com
Buradan alın kendinize Xbox hesabı açın Microsoft Store'ye bu hesabı girin Xbox'a kendi hesabınızı micraoftta bu hesap açık olduğu sürece kendi hesabınızda Game Pass kullanabilirsiniz iyi oyunlar bende buradan kullanıyorum satıcıyı bayağı iyi buluyorum sitedeki diğer satıcılara oranla hemen yazıyor ucuzstore için diyorum ilk attığım linkteki olan.
Hesap satın almayın var ise kod satın alın. Hesabı sizden başkalarına satmıyoruz deseler de çoğu satıyor. Başınız ağrır satıcıyla uğraşırsınız. 3 aylık deneme kodları 30 TL gibi bir fiyata satılıyor bazı sitelerde.
Hesap satın almayın var ise kod satın alın. Hesabı sizden başkalarına satmıyoruz deseler de çoğu satıyor. Başınız ağrır satıcıyla uğraşırsınız. 3 aylık deneme kodları 30 TL gibi bir fiyata satılıyor bazı sitelerde.
Bilmeden yazmayın satıcı ortak ve birden fazla kişiye sattığını zaten belirtiyor ayrıca Game Pass zaten kendi hesabına geçmiş oluyor inanmayan varsa DC gelsin video atayım.