Ucuza Xbox Game Pass alınabilir mi?

Cüneyt Kartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eskiden ucuza 3 yıllık Xbox Game Pass almak gibi yöntemler vardı ve kaldırıldı, şu an ucuza Xbox Game Pass alma yöntemi var mı, ya da yıllık Xbox Game Pass alma yöntemleri?

Merhaba. Eskiden ucuza 3 yıllık Xbox Game Pass almak gibi yöntemler vardı ve kaldırıldı, şu an ucuza Xbox Game Pass alma yöntemi var mı, ya da yıllık Xbox Game Pass alma yöntemleri?

Buradan alın veya.

Buradan alın kendinize Xbox hesabı açın Microsoft Store'ye bu hesabı girin Xbox'a kendi hesabınızı micraoftta bu hesap açık olduğu sürece kendi hesabınızda Game Pass kullanabilirsiniz iyi oyunlar bende buradan kullanıyorum satıcıyı bayağı iyi buluyorum sitedeki diğer satıcılara oranla hemen yazıyor ucuzstore için diyorum ilk attığım linkteki olan.

Hesap satın almayın var ise kod satın alın. Hesabı sizden başkalarına satmıyoruz deseler de çoğu satıyor. Başınız ağrır satıcıyla uğraşırsınız. 3 aylık deneme kodları 30 TL gibi bir fiyata satılıyor bazı sitelerde.

Eskidendi o. At link alayım. :D

@Asteriaa5534 Online oynanabilse harika olacak da...

Online var ama EA Play'deki oyunlar yok Xbox'ın kendi oyunlarını Online'de oynayabiliyorsun çünkü zaten kendi hesabında Game Pass oluyor.

Hesap satın almayın var ise kod satın alın. Hesabı sizden başkalarına satmıyoruz deseler de çoğu satıyor. Başınız ağrır satıcıyla uğraşırsınız. 3 aylık deneme kodları 30 TL gibi bir fiyata satılıyor bazı sitelerde.

Bilmeden yazmayın satıcı ortak ve birden fazla kişiye sattığını zaten belirtiyor ayrıca Game Pass zaten kendi hesabına geçmiş oluyor inanmayan varsa DC gelsin video atayım.

Son düzenleme:

Evet hocam cevap bekliyorum?

Ne demek istediniz anlamadım link atmışsınız ama direkt ana sayfasına atıyor.

Evet hocam cevap bekliyorum?

https://www.itemsatis.com/microsoft/anlik-forza-horizon-5-premium-edition-online-2427939.html
Attığınız yerden rastgele bir FH 5 ilanına tıkladım ve açıklamayı bir okuyun derim çünkü siz FH 5 oyununu anladığım kadarıyla örnek gösterdiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı