Ucuza Xbox Game Pass nasıl alınabilir?

Usta yıllık abonelik nerede göremedim ben öyle bir abonelik olsa alacağım zaten para her gün eriyor.
Attığım mesajdaki Video linkine tıklayın.

Yöntemi YouTube üzerinde var, çok uyguna geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam Microsoft'u aramak gerekiyor bu abonelik için.
Hayır gerekmiyor diye biliyorum. Sadece ucuza 3 aylık veya 6 aylık üst üste üyelik alıyorsunuz. 36 aylık bir üyelik var diyelim bunun üzerine bir kez ultimate üyelik aldığınızda önceki 36 ay da Ultimate üyeliğe geçiyor.

Usta olmazsa 36ayın parasını ödemiş olursun bence hiç gerek yok böyle bir şeye garantisi yok bug deniyorsun gibi bir şey.

Usta olmazsa 36ayın parasını ödemiş olursun bence hiç gerek yok böyle bir şeye garantisi yok bug deniyorsun gibi bir şey.
Ekşi sözlükte hala olduğunu yazmışlar tabi arayıp sorabilirsiniz de. Bug değil xBox bunu biliyor.

Hepsi deneme kodları, asla tercih edilmemesi gerekiyor. Bilmeyen insanlara satıyorlar ancak o kodları.
Ne olacak ki? 12 ay bu şekilde kullandım hiçbir zararını görmedim, deneme kodu olduklarını bende biliyorum ama 70 lira gibi bir ücrete 12 aylık game pass veriyorsa gerisine pek bakmam sorun yaşamadıysam.

Hocam 3 TL'ye Nitro alırsak kesin mi geliyor şans mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…