O.K91 Picopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #21 Amazon.de'den ya da Gürcistan'dan alacağım. Sanirim Gürcistan'da da 7K paraya denk geliyor. Sanırım ben yanlis bakiyorum. Yorumlar için tesekkur ederim herkese. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Amazon.de'den ya da Gürcistan'dan alacağım. Sanirim Gürcistan'da da 7K paraya denk geliyor. Sanırım ben yanlis bakiyorum. Yorumlar için tesekkur ederim herkese.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2020 #22 Android sent by CyberLife dedi: Bunu yaparsam vergi alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın geri dönüşünden bahsediyorsanız eğer emin değilim, gümrük şartnamesini iyi bilen birisiyle görüşmek gerekli.
Android sent by CyberLife dedi: Bunu yaparsam vergi alırlar mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın geri dönüşünden bahsediyorsanız eğer emin değilim, gümrük şartnamesini iyi bilen birisiyle görüşmek gerekli.