Gururs
Centipat
Epostada bulmazsan diye spam kutunu kontrol et diyiyorlar sende bir bak istersen.Ben bu siteden GTA v satın aldım 24 saat dendi 25 saat oldu belkide daha fazla ama emin değilim geri döneceğim... Bu mesajın üzerine birdaha yazdım cevap yok hala bekliyorum
Baktım ama yokEpostada bulmazsan diye spam kutunu kontrol et diyiyorlar sende bir bak istersen.
Baktım ama yok
Tamam bilgilendireceğim...Hayırlısı bekleyelim gelirsen bizi bilgilendir lütfen
Ne kadar yazsam boş adam cevap yazmıyorHayırlısı bekleyelim gelirsen bizi bilgilendir lütfen
Sağolsun cevap yazdı elinde stok kalmamış temin ettiği yerde kalmayınca bana veremediğini söyledi geçiçi oyun bile teklif etti en geç 2 güne vereceğini söyledi şu anda sıkıntı yokHayırlısı bekleyelim gelirsen bizi bilgilendir lütfen
Steam Community :: technopat FORUMCUSU hesap linki budur inanmayan olmasın diye biraz düzenleme yaptım. Konuyu okuyan ve cevaplayan herkese teşekkür ederim. iyi forumlarMerhaba beyler bayanlar
Hesap epostama geldi. Sıkıntısız bir şekilde e-posta vb. değiştirdim.
10tl civarına aldığım bu hesaptan 9 tane oyun çıktı.
Site kesinlikle güvenli.
not(hediye bf1 hesabı verdiler)
Merhaba, hesaplar otomatik olarak yenileniyor, siz hiçbir şeye karışmıyorsunuz.Sınırsız Netflix hesabı mantığı tam nasıl çalışıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.