Ucuzlayan kulaklığın aradaki farkı geri alınabilir mi?

Muzlusüt

Megapat
Salı günü Vatan Bilgisayar'da Sennheiser CX200II kulaklığını 170TL'ye aldım. 2 gün sonra siteye baktığımda 110TL olmuş. Aradaki fark az da değil. Hatta üstüne üstlük bir üst modeli olan CX275 160TL olmuş. Vatan Bilgisayar'dan yapılan indirim miktarı kadar paramı geri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde alınmaz ama diğerini iade edip CX275 alabilirsiniz. Şimdi cx275 i alın diğerini iade edince para 1 hafta içinde kartınızda olur

İade yoluyla olabilir belki kulaklık gibi ürünlerde iade biraz zor oluyor ama ihtimal var.
Bende vatandan internetten hp notebook çantası aldım 120tl ye . Bugün hepsiburada da 70 tl ye düşmüş tekrar aldım. Yarın vatandan aldığımı iade edeceğim. Ancak şöyle bir sorunum var. Şahıs şirketim var ve e-fatura mükellefiyim. Ben istemedim ancak bana e-fatura kesmişler. İade koşullarında ticari tüzel adına yapılan işlemlerde cayma hakkını kullanamazsınız yazmışlar.Umarım sorun yaşatmazlar. Aynı mağaza olduğu için burada yazdım konu dışı ceza yemeyiz inş :)
Edit: İadeyi sorunsuz gerçekleştirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı