Ucuzminecraft'tan alınan hesaba giriş yapılamıyor

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
Ucuzminecraft sitesinden aldığım hesaba giremiyorum ve canlı desteğe yazdım benden sipariş numaramı istediler eğer yazmazsam yasal işlem başlatacaklarını söylediler fakat bana mı başlatacaklar bu işlemi ben onu anlamadım. Sonra ben sipariş numarasını ararken Canlı Desteği kapattılar ve bir daha açılmadı. Şimdi ben ne yapacağım?
Haksız yere mahkemelik falan olur muyum yoksa bu apayrı bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam dolandırılmışım falan ama hesap onların olsun hiç fark etmez beni yeterki mahkemeye falan vermemiş olsunlar benim ne işim olur mahkemeyle .

Tamam dolandırılmışım falan ama hesap onların olsun hiç fark etmez beni yeterki mahkemeye falan vermemiş olsunlar benim ne işim olur mahkemeyle .
Verecekleri bir sebep yok sadece korkutmak için demişler onu merak etmeyin.

Bir kere neden sizi dava etsinler ki? Markete gidip bir şey aldıktan sonra market sahibinin sizi mahkemeye vermesiyle aynı şey, dolandırdıkları için küçük 'şaka' tarzı bir mesaj göndermişler. Geçmiş olsun. Soğuk su en iyisidir.

Umarım dediklerinizde haklısınızdır. Hesap onlarda kalsın sıkıntı yok ben parayla dertli değilim şuan .
Belki de beni hesabı çalmak isteyen bir kişi olarak görmüşlerdir bu olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı