uczpre.com Minecraft 50 adet demir hesap alışveriş deneyimi

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba, satın aldıktan yaklaşık 4-5 saat sonra elime ulaştı. Tüm hesaplar sorunsuz çalışıyor fakat tüm hesaplar Hypixel üzerinden banlıydı. Hesaplara her seferinde farklı bir VPN adresi ile bağlandım, ek olarak direkt olarak sunucuya bağlanamadım. Bu da zaten hesabın önceden banlı olduğunu gösteriyor. Zira baktığımızda Hypixel banlı hesaplar yaklaşık 0.2$-0.3$ fiyatlarına satılıyor. Satıcıyı denemek için almıştım o yüzden bir sorunum yok. Yine de orijinal Minecraft kullanmak isteyenler için güzel bir seçenek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu siteden almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam. 2-3 yıl oldu, hala hesap bende. Hiçbir sunucudan da banlı değil. (En azından Hypixel, Mineplex gibi popüler sunuculardan banlı değil.)
Bansız olan hesap almak ile toplu halde banlı olma ihtimali olan hesap alma arasında fark var. Zira 50 adet hesaptan nasıl bir tanesi bile bansız çıkmaz. Bana sorarsanız bu satıcı banlı hesapları 0.1$'e alıp bana göndermiş.

Neden? Çok fazla Minecraft oynamıyorum. Beni pek ilgilendirmiyor ama merak ettim yine de.
10 Mart'tan sonra güvenlik önlemi olarak Minecraft hesaplarını Microsoft hesaplarına bağlamayanlar oynayamayacak. Demir hesapların gidip mail kutularına erişemediğin için Microsoft hesabını bağlayamayacaksın. 10 Mart'tan önce hesabını bağlarsan da şöyle bir pelerin veriyorlar.

1645953195508.png

10 Mart'tan sonra güvenlik önlemi olarak Minecraft hesaplarını Microsoft hesaplarına bağlamayanlar oynayamayacak. Demir hesapların gidip mail kutularına erişemediğin için Microsoft hesabını bağlayamayacaksın.

Ben Demir hesap almamışım o zaman. Hesabın maili bana bağlı şu an. Sorun yok benim için.

Arkadaşlar aldığım hesapların tamamı geri çekildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı