Uczpre güvenilir mi?

ben yaklış 1.5 yıldır hesap alıp şifresini unuttuğumdan dolayı yeni hesap alıyorum şu zamana kadar hiçbir şekilde hesap banlanma çalınma gibi bir durum olmadı
Aynen, istisnai durumlar olabilir bahsettiğim gibi. Hesabın asıl sahibi geri almak için desteğe başvurmazsa kullanırsınız sorun olmaz. Ama risk sonuçta.
 
Bende neden hiç böyle sorunlar olmuyor? Şu ana kadar hiçbir hesabımı başkasına vermediler ve vereceklerini de sanmıyorum. Kendinizin yaptığı hataları firmadan bilmeyin lütfen.

Şanslısındır ben kendim hiçbir şey yapmadığım halde gitti, ne şifresini değiştirdim ne oyuna girdim. 2 kere pre aldım birisinde şifremi değiştirdim şartlarını okumamıştım. Sonra tekrar aldım 2 3 ay geçti ve bir baktım preye giriş yapılmıyor. Name MC'den preye bakayım dedim hesap adı vs. değişmiş bildiğin hiçbir şey yapmadan hesap gitti. Facebook'dan çok yazdım ama hiç takmadılar. Çok şanslısın çok.
 
Sen az önce güvenilir yazdın şimdi güvenilir değil yazyırosun %98 ihtimalel hiç hesap almadan yorum yapıyorsun

Bakın hakikaten şans işi değil korsan Launcher kullanırsanız bile hesap çalınır belirli Launcher'ları kullanın Badlion, Lunar veya resmi Minecraft Launcher'ı. Bunlarda asla sorun yaşamazsınız, gidip TeamExtreme Launcher'ında kullanırsanız çalınır tabii ki

Ben random key alıyordum genelde oradan onda sorun yoktu (belki de vardır çıkan oyunları Steam'de aratınca çıkmıyordu bile genellikle) bir kere Minecraft Premium aldım 2-3 ay kullandım sorun yoktu daha sonra hesap gitti kendilerine ulaştığımda bana yeni hesap verdiler o da bir hafta sonra gitti bilgisayarımda korsan uygulama vs yok belli ki hesaplar çalıntı sahipleri anladığı an geri alıyor hesaplarını.
 

Geri
Yukarı