Udemig veya Mehmet Can Seyhan yazılım kursları nasıldır?

TAKYAN

Femtopat
Arkadaşlar Mehmet Can Seyhan ya da Udemig yazılımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıt yapılır mı eğitimleri kaliteli midir? Bilgi verirseniz memnun kalırım.

Gayet kalitelidir, en sık kullanılan teknolojilerle frontend backend mobil ve ingilizce eğitimi veriliyor full pakette ve fullstackine kadar mvcsinden mikroservisine her şeyi görüyorsun.

Hocalar da baya iyi cana yakın insanlar, ayrıca Slack'ten de takıldığın yerlerde bağlanıp yardım ediyorlar.

Bilgilendirme için teşekkürler. iş bulma konusunda nasıllar?
Gayet kalitelidir, en sık kullanılan teknolojilerle frontend backend mobil ve ingilizce eğitimi veriliyor full pakette ve fullstackine kadar mvcsinden mikroservisine her şeyi görüyorsun.

Hocalar da baya iyi cana yakın insanlar, ayrıca Slack'ten de takıldığın yerlerde bağlanıp yardım ediyorlar.

Arkadaşlar Mehmet Can Seyhan ya da Udemig yazılımları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıt yapılır mı eğitimleri kaliteli midir? Bilgi verirseniz memnun kalırım.
Yaklaşık 3 yıl önce frontend eğitimi almıştım. Eğitimden / eğitmenlerden memnun kaldım. O zamandan beri de bu alanda çalışıyorum.

Mehmet Can Seyhan ve Udemig yazılım eğitimlerinden gerçekten çok memnunum. Eğitimler hem içerik olarak çok kaliteli hem de alanında uzman, harika eğitmenlerle ilerliyor. Güncel yazılım teknolojileriyle verilen dersler sayesinde sektörde ihtiyaç duyulan bilgi ve becerilere sahip oluyorsunuz. Ayrıca sağlanan staj imkânı, öğrendiklerimizi gerçek projeler üzerinde uygulama fırsatı sunuyor. Kayıt olmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Ben oldukça memnunum 👍 Eğitimler gerçekten kaliteli, alanında uzman yazılımcılar tarafından veriliyor. Güncel teknolojilere odaklanmaları çok faydalı oluyor. Ayrıca staj imkânı da sunmaları hem öğrenilenleri pekiştirmek hem de sektöre hazırlık açısından büyük avantaj sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 🚀

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Zaten tanıdıklarımdan birkaç kişi hem eğitim alıp hem iş buldular. Bu yönüyle güvenilir oldukları kanaati oluşuyor insanda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı