Ücretsiz C# Eğitimi - Sıfırdan Temel C# Öğrenin ! sorum başlıkta cevaplarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
C# için Murat yücedağ'ı öneririm.
Param yok bir de kartım yok.
Bir üniversite öğrencisinin internetten para kazanma denemesinden öte bir şey değil. Bu kursun parasız olduğunu biliyorum, oltayı atmış sadece. İstatistik topluyor yani. Ayrıca okuduğu bölümün YBS yani onu dabilmekte fayda var.
1 saat içinde sırayla sana sıradan bir web sitesinde görebileceğin tüm C# syntax'ının Türkçesini söyleyecek.
1 saatini bu kursa harcayıp çöpe atacağına bu siteye girip hiç yoktan 1 saat geçirsen daha çok şey öğrenirsin temel atmak istiyorsan.
Kurs ücretli değil ücretsiz zaten, ayrıca bir üniversite öğrencisinin internetten para kazanmasını (ki burada öyle bir durum söz konusu değil) neden engellemek istiyorsunuz? Ayrıca YBS okuyan birisi programlama dili anlatamaz diye bir kaide mi var?
Kurs ücretli olsa dediklerinize hak verebilirdim ancak bu şekilde ilgili kişiye ofansif davranmak heves kırıcılıktır. Lütfen üslubunuza dikkat edin.
Para kazanmasi degil burada engellenmek istenen, sadece belirli bir kalifikasyonun altindaki insanlarin egitim vermesine yonelik elestiri.
Henuz Python ile buyuk projelerde yer almamis, onemli repolara katki sunmamis insanin kalifikasyonu dogal olarak sorgulanir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.