Udemy eğitim kurslarının, ücretsiz YouTube eğitim videolarından farkı var mı?

Udemy eğitim kurslarının ücretsiz YouTube eğitimlerinden farkı varmı

• Oy verenlerin toplamı
    19
Yapay zeka ve Premiere Pro üzerine kurslar aldım. Boş yere mi para verdim sizce? YouTube'dan farkı nedir?
Dersten derse değişir. Genel olarak çoğu kurs tamamlanmış ve güncel oluyor. Bu sayede hocayla iletişime geçebiliyorsun. Youtube'da ise benim gördüğüm tutorialler genelde bir noktada yarım bırakılıyor ve hoca dönüp tekrar bakmadığı için sorulara yanıt bulamayabiliyorsun. Bazı noktalarda iyi.

Yapay zeka ve Premiere Pro üzerine kurslar aldım. Boş yere mi para verdim sizce? YouTube'dan farkı nedir?

Yani tabii ki de hayır, bazı konular YT kurslarında asla tamamen ders gibi işlenmez bu yüzden bulamazsınız bile. Sadece Premiere Pro aşırı yaygın bir ders içeriğidir, İngilizce araştırırsanız milyar tane bedava tutorial bulabilirsiniz. Size önerim kursları açın bakın ve beğenmediğinizi iade edin, 30 gün iade hakkınız var diye biliyorum.

Udemy daha detaylı ama YouTube üzerinden de öğrenebilirsin. Ben Premiere Pro'yu sadece kurcalayarak ve YouTube'dan video izleyerek öğrendim. Fakat Udemy kesinlikle daha iyi.

Aldığın kursa ve kursu veren eğiticinin anlatması ve ne kadar sıklıkla dersleri güncellemesine göre değişiyor. 2020 yılında Mehmet üzüm hocanın Premiere Pro eğitim setini almıştım. O kadar güzel tane tane her şeyi anlatmış ki. Şu an Premiere Pro da uzmanım. Ve kesinlikle öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı