![]()
Php ile Sıfırdan İleri Seviye Web Programlama Kursu
Sıfırdan php dersleri ile dinamik php uygulamaları geliştirebilirsin.www.udemy.com
Önereceklerim arasından en yakını bu. Hocanın farklı derslerini aldığım için üslubunu ve anlatım tarzını beğeniyorum.Hocam söylediğim dilleri içeren toplu bir paket yok mu?
Önereceklerim arasından en yakını bu. Hocanın farklı derslerini aldığım için üslubunu ve anlatım tarzını beğeniyorum.
Eğer PHP değil de öncelikle Web tasarım + programlamaya hazırlık istiyorsan bunu önerebilirim gayet kapsamlı (tek fark PHP yerine ASP.NET Core anlatıyor). HTML CSS JS Bootstrap Angular falan hepsi var.
![]()
Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi
Sıfırdan ileri seviyeye 'Web Geliştirme': Html,Css,Sass, Flexbox,Grid,Bootstrap,Javascript,Angular,Firebase,Asp.Net Corewww.udemy.com
Şimdiden hayırlı olsun ve çok uzun bir yol sizi bekliyor, başarılar dilerim.Bunu almayı düşünüyordum ve konu açayım fikir alayım dedim. 110 saat olana karar kıldım sizinde önermenizle.
Teşekkür ederim, her seferinde izlediklerimden bir şey anlamıyorum. Umarım bu sefer olur...Şimdiden hayırlı olsun ve çok uzun bir yol sizi bekliyor, başarılar dilerim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.