Udemy iadeyi Udemy kredisi olarak yaptı

Prometheus09

Hectopat
500 TL'lik bir kurs almıştım ama bazı sebeplerden dolayı iade ettim (%0 ilerleme). İade kısmında bana sormadan direkt Udemy kredisi olarak geri verdi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Destek talebi açtım, bir de mail adreslerini buldum oraya İngilizce bir mail attım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

500 TL'lik bir kurs almıştım ama bazı sebeplerden dolayı iade ettim (%0 ilerleme). İade kısmında bana sormadan direkt Udemy kredisi olarak geri verdi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Destek talebi açtım, bir de mail adreslerini buldum oraya İngilizce bir mail attım. Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam Udemy habire indirim yapıyor niye o fiyattan aldınız ki? Yeni hesap açsanız bile 70-80TL'ye satılıyor bilginiz olsun.

Ayrıca iade ederken soruyor. Vereceklerini sanmam.

Teşekkürler yorumlarınız için

Açtığım destek talebine hemen geri dönüş yaptılar, kredileri hesabımdan kaldırdılar. Karta iade gerçekleştirecekler. Başına böyle bir şey gelen olursa da yol gösterici olsun
İade ederken dikkatli okuyun her şeyi :)

Son düzenleme:
Teşekkürler yorumlarınız için

Açtığım destek talebine hemen geri dönüş yaptılar, kredileri hesabımdan kaldırdılar. Karta iade gerçekleştirecekler. Başına böyle bir şey gelen olursa da yol gösterici olsun
İade ederken dikkatli okuyun her şeyi :)
Adınıza çok sevindim hocam. Bir daha Udemy'den 500TL'ye bir şey almayın :D Sürekli indirime giriyor. O an indirim yoksa bile yeni hesap açın indirimli geliyor. Kendi hesabınıza hediye edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı