Udemy Java kursu alınır mı?

Memolii7

Hectopat
Katılım
11 Eylül 2020
Mesajlar
2.054
Çözümler
3

Bu kurs yararlı olur mu kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ayrıca güzel bir indirim de var.
Bu kurs için ileri düzey İngilizce gerekli mi? İngilizcem A2 gibi.
 
Son düzenleme:
Hocam bin küsür yorum yapılmış onlara göz atabilirsiniz. Bu arada gereksinimler diye bir kısım varmış. Orada yazana göre
Java kodlarını yazıp çalıştırabilecek bir bilgisayar, azim, öğrenme isteği vs. yazıyor. İngilizceye dair bir şey yok, yazılana göre.
 
BTK akademinin ücretsiz sunduğu derslere bakmanızı öneririm.
BTK akademide sunulan ücretsiz derslerin çoğu, bu ücretli dersler ile birebir aynı oluyor. Önce ücretsiz kaynaklardan öğrenin. Yetersiz kaldığını düşünürseniz, yabancı üyelerin daha gelişmiş dersleri var. Onları satın alın.

BTK akademi derslerine E-Devlet ile giriş yapabilirsiniz.
 
Emre Altunbilek mi?
Ben de bu kurstan faydalanmıştım zamanında(kupon kodu ile ücretsiz almıştım), eğitmenin YouTube'da videoları da var, onlara bakılabilir, yetersiz gelirse alırsınız. Anlatımı güzel.
 
Hocam bin küsur yorum yapılmış onlara göz atabilirsiniz. Bu arada gereksinimler diye bir kısım varmış. Orada yazana göre.
Java kodlarını yazıp çalıştırabilecek bir bilgisayar, azim, öğrenme isteği vs. yazıyor. İngilizceye dair bir şey yok, yazılana göre.

Yorumlar kısmını yeni gördüm. Yazılım için ingilizcenin önemli olduğunu biliyorum ondan sordum.
 
Kurs hakkında fikrimi belirtmeme rağmen Darktower hocama katılıyorum, internette tonlarca ücretsiz eğitim var. YouTube'da bile var.
 

Geri
Yukarı