Udemy üzerinden kurs almak

Tojirama

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570 8 GB
i5 9400F
Corsair 8GB x2
Merhaba, Udemy üzerinden bir kurs almak istiyorum. Ancak sistemi bana çok değişik geldi. Yeni oluşturulmuş hesaplara kurs 34.99 TL 1 günden eski hesaplara ise 269.99 349.99 gibi bir fiyata satılıyor bunun sebebi nedir?

Sistem hatası herhalde gün gün fiyatı değişiyor onun indirimi ve kurs sahibini takip edip kursu alacaksınız. Bugün 269 TL yarın 65 TL düşüyor. Bazı günler 27.99 TL oluyordu hala oluyor mu bilmiyorum. Udemy dolar kuru yüzüne bir şeyler yapmıştı sanırsam.

Merhaba, Udemy üzerinden bir kurs almak istiyorum. Ancak sistemi bana çok değişik geldi. Yeni oluşturulmuş hesaplara kurs 34.99 TL 1 günden eski hesaplara ise 269.99 349.99 gibi bir fiyata satılıyor bunun sebebi nedir?

Seni kursu almaya teşvik ediyorlar.

Aynı zamanda alacaksanız korkunuz olmasın güvenilir ben +40 saat sıfırdan ileri seviye Python aldım geçen hafta hiç sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı