Linux Kaymak
Kilopat
Güzel kurs işine yarayan mutlaka çıkacaktır.
Tespitin kursunda profesyonel olmak isteyenlere siyasetle uğraşmalarını tavsiye ederim.
Güzel kurs işine yarayan mutlaka çıkacaktır.
"İndirim köşesi" tarihte böyle indirim görmedi.![]()
Doğrudur hocam sizin fikriniz.Konu sahibinin rozet için en gereksiz indirimleri paylaşmak gibi bir alışkanlığı var hocam.
Udemy kursları burada paylaşılınca bende paylaşayım dedim."İndirim köşesi" tarihte böyle indirim görmedi.![]()
Neden öyle dediniz ki? Bir sürü kişinin işine yarayacağını düşünüyorum ben kursu alıp podcast gibi dinlemeye başladım bile.Konu sahibinin rozet için en gereksiz indirimleri paylaşmak gibi bir alışkanlığı var hocam.
Neden öyle dediniz ki? Bir sürü kişinin işine yarayacağını düşünüyorum ben kursu alıp podcast gibi dinlemeye başladım bile.
Niyet okumanız hoş değil ayrıca o amaçla açılsa bile bir kişinin işine yarasa bile faydalı bir konudur diye düşünüyorum.Arkadaşın açtığı ilk bu tarz konu değil çünkü. Açtığı çoğu indirim konusunu rozet için açıyor. Çoğunun da insanların işine yaradığını düşünmüyorum ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.