Udemy'de hacker dersleri sizce saçma mı?

Makaleler
49
Ekte fotoğraf bırakacağım. Etik hacker kursu diyor. Hacker olan başkasına neden öğretsin? Saçma sapan bir şey bana göre. Boşuna para. Udemy'e kötü demiyorum ama böyle şeylere para vermeye yazık.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240915-214002.jpg
    Screenshot_20240915-214002.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 35
Hocam sonuçta etik hackerlık ayrıca ders içeriğine de bağlı olarak ders kalitesi daha net anlaşılabilir. Udemy'de çok kaliteli eğitimlerde var aynı zamanda çok dar içeriklere sahip para tuzağı eğitimlerde var. Almadan önce detaylıca incelenmeli.

Ekte fotoğraf bırakacağım. Etik hacker kursu diyor. Hacker olan başkasına neden öğretsin? Saçma sapan bir şey bana göre. Boşuna para. Udemy'e kötü demiyorum ama böyle şeylere para vermeye yazık.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Önericeğim tek ve en elzem olan konu İngilizce öğrenmen burada az buz anlamaktan değil bir makale açtığında sorunsuz anlama seviyesinden bahsediyorum bu işte İngilizce sanıldığından da daha önemli.
2. olarak ise eğer 0'dan başlamadıysan bu tür kurslar yerine internetteki ücüretsiz kaynakları tercih etmen arkadaşım almıştı içeriğine baktım ve hiç tatmin edici gelmedi.

Özetle şu konulara çalışman lazım.

Siber güvenlik temelleri.
Temel network.
İngilizce.
HTML.
İşletim sistemleri.

Bunları öğrensen geri çorap söküğü.

Hocam sonuçta etik hackerlık ayrıca ders içeriğine de bağlı olarak ders kalitesi daha net anlaşılabilir. Udemy'de çok kaliteli eğitimlerde var aynı zamanda çok dar içeriklere sahip para tuzağı eğitimlerde var. Almadan önce detaylıca incelenmeli.
Kaliteli olanlara lafım yok.

Bir örnek vermek gerekirse; LoL bana göre güzel bir oyun ama kitlesi batık. Bu şekilde düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı