UE4 için I7 6700K mı, GTX1070 mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Merhaba arkadaşlar. Ben Unreal Engine 4, 3Ds Max ve Sketchup kullanarak bir oyun yapmaya çalışıyorum. Önceden bir grubum vardı ama dağıldı. Şimdi şu anlık I3 4130 ve GTX750 Ti'lı bir sistem kullanıyorum. Ancak UE4'e model eklediğimde model üzerinde oynarken vs. çok bekliyorum. Büyük boyuttaki eşyaları oyuna eklerken uzun bir süre bekliyorum. Ben bu bekleme sürelerini olabildiğince azaltmak istiyorum. Bu yüzden yeni bir sistem topluyorum ve takıldığım tek nokta "İşlemci mi ekran kartı mı?" konusu. GTX1070 alırsam I5 6600K alacağım. I7 6700K alırsam en fazla RX 480 alabilirim. Çünkü ona göre düzenlemeler yaptım. Sitemizde önceden çok sistem tavsiyesi verdim ve nasıl toplanacağını iyi biliyorum. Ancak işin içinde UE4 olunca ne alacağımı bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Seçenek 1: GTX1070, I5 6600K
Seçenek 2: RX 480, I7 6700K

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk seçeneği akırsan daha iyi olur
oyunları full ayarlarda 60 fps oynarsın hem
Evet 60+FPS oynamak çok güzel olur ama İ7 6700K'nın Hyper Threading (Hiç yazamıyorum adını :).) olayı UE4 için önemli mi onu soruyorum. Ben oyun yapmakta ciddiyim ve oynadığım oyun sadece GTA 5. Çıktığında ise BattleField 1 ve Watch Dogs 2 oynarım ama önceliğim yapacağım oyun. Bu yüzden UE4 (Unreal Engine 4) oyun motoru hakkında bilgisi olan arkadaşlar detaylı yazarsa sevinirim.

Evet 60+FPS oynamak çok güzel olur ama İ7 6700K'nın Hyper Threading (Hiç yazamıyorum adını :).) olayı UE4 için önemli mi onu soruyorum. Ben oyun yapmakta ciddiyim ve oynadığım oyun sadece GTA 5. Çıktığında ise BattleField 1 ve Watch Dogs 2 oynarım ama önceliğim yapacağım oyun. Bu yüzden UE4 (Unreal Engine 4) oyun motoru hakkında bilgisi olan arkadaşlar detaylı yazarsa sevinirim.
abi vallahi aslında 2. seçenek daha iyi olur hem ucuz bir fiyata sahip
rx 480 1200 tlye gtx 980 almak demek bir de 1070 fiyatına crossfire yaparsan offf

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı