ÜçDörtBeş All Star incelemesi

Ben koçtan randevu aldim allstar almadim bakalim ne diyecek.

Yazilanlari cok okumadim ama kocluk 2250 lira eger icinde baykus mentorluk varsa 3500TL'ye ok gibi.
Koç tutmak bana saçma geliyor. Sonuç olarak çalışılacak konular belli, süre belli. Koçlar sadece "şu konuları bitir, şurada eksiğin var" tarzı şeyler söylüyor. Ders anlatımları vs yok. Herhangi bir insan da çalışılacak konular belliyse onlara zaten çalışır. Yani bu yüzden koçluğa para vermektense dinleyeceğim konuları kaliteli anlatan bir yayına para vermek bana daha mantıklı gelmişti(koç olmasa bile).

Eğer koçluğa devam ederseniz sizin de benim yaptığım gibi bir inceleme konusunu okumak isterim. Eğer yaparsanız etiketlemeyi unutmayın, mutlaka okurum.

Anladım hocam ama bazen işler beklenildiği gibi gitmeyebiliyor ne kadar ne yapacagimizi bilsekte bazen destek almak şart olabiliyor duruma göre bakacağım bende daha almadım bakacağım artık.

Anladım hocam ama bazen işler beklenildiği gibi gitmeyebiliyor ne kadar ne yapacagimizi bilsekte bazen destek almak şart olabiliyor duruma göre bakacağım bende daha almadım bakacağım artık.
Doğrudur hocam.

Benim düşüncem şöyle: Hani en kötü plan bile plansızlıktan kötüdür derler ya, ben o kafadayım. Şuan okuldaki rehber hocalarının hazırladığı en kötü TYT/AYT bitirme programları bile iyidir. Önemli olan senin ilerleyebilmen.

Tercih sizin, sorunuz olursa yanıtlayabilirim konu altında.

Hocam rahatsız ediyorum 9 sınıftan 11 sınıfa kadar tüm konularda yarım yamalağım bazı derslerim iyi iken bazıları kötü şimdi 12 sınıfa geçeceğim bu seti almayı düşünüyorum her şeye sıfırdan başlayıp sonuna kadar gitmek istiyorum bunun için uygun mudur?

Gerçekten 0san al TYT50'nin altiysa oguz ustanin dediklerini dinlemen temel attirir.

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Ben şahsen 12. sınıfların artık almasını önermem. Sebebi yayın kötü olduğu için değil sadece zamanın çok kısıtlı olmasından dolayı.

Eğer ki okulunuzda devamsızlık yazılmıyorsa alabilirsiniz.

Dediğiniz gibi TYT'niz zayıfmış. Bu platformda videolar Youtube'daki hocaların videoları kadar öğretiyor evet ama anlatımları bence uzun tutuluyor. Bu yüzden eğer ki okulunuz devamsızlık konusunda sıkıntı çıkaracaksa TYT(49 günde, 58 günde, 79 günde gibi.) kampları takip etmenizi öneririm. Komple tüm dersleri bitirme imkanınız olur.

Dediğim gibi zamanınız varsa alınabilir. Ancak zamanınız kısıtlıysa bence kamp kitapları daha mantıklı bence. Çünkü süresi belli, takip etmeniz gereken konular ve videolar belli. Hocalar her şeyiyle size sunuyor bunu.

Hocam ne kadara aldın indirim yapıldı mı ?

Hocam ne kadara aldın indirim yapıldı mı ?
ALLSTAR koduyla 5 bin TL indirim yapılıyor, ben öyle aldım. Ben alırken fiyat 32.500TL idi kodu girdikten sonra indirim ile 27.500'e aldım.

Hocam bende tablet yokta bilgisayarda kullanıma uygun mu uygulama.
Uygun evet. Zaten web sitesi olduğundan dolayı site üzerinden giriş yapıyorsunuz. İlla ki bir uygulama gerektirmiyor.

Sağ üst kısımdakı "web uygulaması" kısmından internet sitesine erişiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…