ÜçDörtBeş All Star incelemesi

Hocam peki benim hiç ders çalışma planım falan olmadı temelimde fazla yok yani ben kendi başıma plan yapamam bu uygulama bana özel plan yapıyor mu günlük benim izleyeceğim videoları kendisi koyuyor mu ve elimizdeki kaynak kitaplardan bize ödev veriyor mu?

1-TYT için içinde bir kamp bulunuyor(AYT'de var sanırım ama ben daha geçmedim).

2-Kampı takip ederseniz size o gün çalışmanız gereken videoları sunuyor sizin önünüze.

3-Verilen kaynak kitaplarından ödevlendirme veriliyor. Konu anlatım kitabında her 2-3 konu sayfasından sonra konu anlatım kitabının sağ altında "(örnek) günü gününe çalışma kitabı 6-8. sayfaları çözünüz" şeklinde bir yazı mevcut. Konu anlatım kitabından sonra oradan soru çizerek sistemdeki optiğe işaretleme yapıyorsunuz.

4-Kamp size özel olmuyor galiba. Ancak TYT bitirme kampı diye geçiyor. Siz ChatGPT'ye de yaptırabilirsiniz. Ben şahsen kampa denemek için katılmıştım mantık nasıl oluyor diye ve sonra takip etmedim. ChatGPT'ye yaptırdığım kampı takip ediyorum.

Doping de falan bize göre plan oluyormuş burası neden yapmamış anlamadım peki siz memnun musunuz bundan yoksa başka bir şey alsam da diyor musunuz? Bir de siz hangi cihazdan yapıyorsunuz tablet mi PC mi?
Bir de mesela benim temelim yok gibi uygun olur mu?

Ben memnunum hocam. Keşke daha verimli çalışsaydım diyorum Bu aralar daha verimli kullanmaya başladım ve pişman değilim.

Ben tabletten kullanıyorum. Sadece videoları tabletten izliyorum soru çözümlerini falan gelen kitaplar ile çözüyorum.

Temeliniz yoksa dahi size öğretir. Benim geometri temelim neredeyse hiç yoktu. Ancak şuana kadar geldiğim konularda kalem oynatabilir seviyeye geldim. Bundan sonrası artık benim çabama bakıyor üstüne koymak.

Doping Hafıza'yı kullanan arkadaşım olmadığından dolayı ben bilmiyorum oranın mantığını hocam. Ancak burada bana özel bir program hazırlanmadı.

Hocam bunun içinde YKS kampı diye bir şey varmış şu an uygulamada baktımda bu nasıl işliyor.24 haftadada yks kampı deniliyor.

Hocam bunun içinde YKS kampı diye bir şey varmış şu an uygulamada baktımda bu nasıl işliyor.24 haftadada yks kampı deniliyor.
Ben bunu denemek için başlatmıştım.

Sana her güne ayarlanmış şekilde o gün bitirmeniz gereken videoları ve konuları gösteriyor. Eğer ki günü gününe takip ederseniz 6 ayda bitirebiliyorsunuz.

Başlattığınız günden itibaren konular başlıyor.

Yani bize göre plan yapmış oluyor değil mi? Çünkü ben kendime plan yapamam da.

Yani bize göre plan yapmış oluyor değil mi? Çünkü ben kendime plan yapamam da.
Özel bir planlaması yok diye biliyorum.

Kalıplaşmış bir "yapılması gerekenler" planı var ve herkese bunu sunuyorlar.

Tabii ki senin kendi başına program yapmana gerek yok. Hazır da olsa o programı zaten senin için ayarlıyorlar. Hangi gün hangi videoyu izleyip bitirmen gerektiğini uygulamada ve sitede görebiliyorsun.

Yani programı başlatman yeterli. Ardından o kampı günü gününe takip ederek bitirirsin.

Teşekkürler hocam peki o kampta başlangıç ve ileri düzey için seçme planı var mı benim temelim orta ya da yok gibi bir şeyde.

kankalar temel 0 bu uygulamayı almayı düşünüyorum okula dershaneye vs. gitmiyorum bu yüzden zamanım bol uygulama beni sınavda iyi bir yere taşır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…