ÜçDörtBeş All Star incelemesi

Kankalar temel 0 bu uygulamayı almayı düşünüyorum okula dershaneye vs. gitmiyorum bu yüzden zamanım bol uygulama beni sınavda iyi bir yere taşır mı?

Benim de zamanım bol mezunum dershane çok yorucu bende bundan başlayacağımda bende senin gibi temelim yok gibi arkadaş sabaha yorum yaparsa bakarız.

Benim de zamanım bol mezunum dershane çok yorucu bende bundan başlayacağımda bende senin gibi temelim yok gibi arkadaş sabaha yorum yaparsa bakarız.
kankalar temel 0 bu uygulamayı almayı düşünüyorum okula dershaneye vs. gitmiyorum bu yüzden zamanım bol uygulama beni sınavda iyi bir yere taşır mı?
Mesajı biraz fazla geç gördüm kusura bakmayın.

Temeliniz sıfır ise ve okula gitmiyorsanız "konu öğrenme ve soru çözme" açısından evet sizi iyi yerlere taşır. Ancak sınavda sıralama olarak öne geçmeniz için sadece 345 all star kaynaklarını değil, daha başka soru bankaları da eklemeniz gerekir. Çünkü bu platform konuyu size öğretiyor, kalem oynatacak seviyeye getiriyor. Bunun arkasını sizin getirmeniz gerekiyor soru tarzlarını öğrenerek.

Ben konuyu bu platform üzerinden öğreniyorum. o konunun sorularını çözecek seviyeye geldikten sonra ise tablet üzerinden ya da direkt olarak test kitaplarından sorularını çözüyorum.

Evde geçireceğiniz süre fazlaysa alınabilir. Tabii ki vakit ayırmanız gerekiyor her şeye olduğu gibi.

Hocam bu TYT ve YKS kampında seviye düzeyi seçme var mı videolardaki gibi.

Hocam bu TYT ve YKS kampında seviye düzeyi seçme var mı videolardaki gibi.
Uygulama içerisindeki kampı herkese aynı şekilde sunuyorlar sanırsam. Bu yüzden sıfırdan başlayan ile ileri seviye bilgisi olanlar aynı kampı takip ediyor.

Ancak bu bir sorun değil bence. Allstar konu öğrenme açısından zaten sıfırdan öğrettiği için bu bir problem olmuyor. İleri seviye olanlar için vakit kaybı denilebiir. Sıfırdan başlayanlar için kamp gayet işe yarıyor.

Hocam iyi günler konuyu tekrardan açıyorum ama aklıma takılan şu ben bu seti aldım sözel için hocam akıllı ödev sistemi var ama ben şöyle diye düşündüm hem TYT hem de AYT aynı anda götürür diye ama ayrı ayrı yapmamızı istiyor galibailk hızlandırılmışı bitirip ardından mı AYT geçiş yapacağız.

Merhaba hocam öncelikle.

Bu sistemde ben akıllı ödev sistemini takip etmediğimden dolayı maalesef ki sorunuzu havada bırakmak durumundayım.

Konuya ilişkin detayları bilmiyorum maalesef ki.

Merhaba hocam öncelikle.

Bu sistemde ben akıllı ödev sistemini takip etmediğimden dolayı maalesef ki sorunuzu havada bırakmak durumundayım.

Konuya ilişkin detayları bilmiyorum maalesef ki.

Anladım hocam ben konuyu inceleyen arkadaşlar için şöyle bir şey diyeyim o zaman akıllı ödev sistemi seçtiğiniz seçenekler doğrultusunda hareket ediyor ve sadece TYT ise TYT konuları üzerinden AYT ise AYT konular üzerinden devam ediyorsunuz. İkisini bir seçemiyorsunuz maalesef birini bitirip diğerine geçmeniz lazım.

Üniversite 1. sınıfım ve geçen sene hazırlık sürecinde kullandığım en işlevsel yayın buydu. Tekrar sınava girecek arkadaşlara önerim, yıldırsa bile bırakmayın çünkü sınav anında 345'in o ‘bir tık daha sert' soruları ciddi avantaj sağlıyor. Zor yayın ama öğretici zor. Sınavdan çıktıktan sonra “iyi ki çözmüşüm” dedirten cinsten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…