Ücretli antivirüs önerisi

• Konuyu başlatan Npc06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 1.229
Avasta AVG'ye bence bulaşmayın hocam.

Benim ücretsiz olarak aldığım 2 senelik lisans var kaçak şekilde. Avast'ta. Ama Bitdefender free kullanıyorum. Yani güvenlik tarafında pek iyi bir geleceği olmayacak. Hacklenme durumu yaşayabilir. Norton zaten geçmişte yaşadı. AVG de yaşayabilir. Bitdefender öneriyorum. Kaspersky Plus da alınabilir. ESET de alınabilir. Üçü de üzmez.

Benim ücretsiz olarak aldığım 2 senelik lisans var kaçak şekilde. Avast'ta. Ama Bitdefender free kullanıyorum. Yani güvenlik tarafında pek iyi bir geleceği olmayacak. Hacklenme durumu yaşayabilir. Norton zaten geçmişte yaşadı. AVG de yaşayabilir. Bitdefender öneriyorum. Kaspersky Plus da alınabilir. ESET de alınabilir. Üçü de üzmez.
Lütfen anlatın hocam. Kaçak lisans dediniz burnuma kokusu geldi uyku tutmaz bak :(

Ben şahsen deneyimlerime dayanarak Bitdefender satın almanız taraftarıyım.

Lütfen anlatın hocam. Kaçak lisans dediniz burnuma kokusu geldi uyku tutmaz bak :(

Bazı sitelerde keyler var onu bizim arkadaş kullanmış çalıştı. 1000 kişi falan kullanıyor aynı anda o lisansı. Üstelik 2 sene. Yani bunlar Avast'ın açığını bulmuşlar yoksa 10 kişilik paketi var en fazla.

Ama VPN hizmeti devre dışı. Yani ben kendini dahi koruyamayan avlere güvenemiyorum.

Ben şahsen deneyimlerime dayanarak Bitdefender satın almanız taraftarıyım.

Bazı sitelerde keyler var onu bizim arkadaş kullanmış çalıştı. 1000 kişi falan kullanıyor aynı anda o lisansı. Üstelik 2 sene. Yani bunlar Avast'ın açığını bulmuşlar yoksa 10 kişilik paketi var en fazla.

Ama VPN hizmeti devre dışı.
1000 kişi ne hocam mülteci ordusu mu kurdunuz ? Link 👉 👈?

Avast'ın free sürümüne key girdim otomatik premium oldu yani gayet resmi şekilde işledi. KMSpico gibi değil her şey resmi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı